Poiana Mică din Parcul Mogoşoaia devine astăzi tărâmul relaxării creative şi recreative. Cei mai buni artişti şi artizani din ţară, se reunesc începând cu ora 12.30, la cea de-a doua ediţie a Târgului Handmade – Arta care Uneşte Muzică, Formă, Culoare pentru a încânta pasionaţii de artă, cultură, tradiţie şi frumos. Evenimentul se va încheia seara târziu, cu un colaj de melodii frumoase, pentru toate sufletele.

 

Meşteşugari din toate colţurile ţării îşi întâmpină vizitatorii astăzi, la Mogoşoaia cu propriile creaţii născute din timp investit cu dragoste. Ore bune vor zăbovi în atelierele amenajate în aer liber şi vor impresiona prin creaţiile lor unice. Jucării, bijuterii, ornamente şi decoraţiuni care înfrumuseţează şi dau o strălucire aparte casei, grădinii şi mediului înconjurător, creaţii unice, lucrate cu îndemânare, dăruire, răbdare şi imaginaţie care vor satisface până şi cele mai exigente gusturi, vor fi expuse şi scoase la vânzare. Artiştii vor încânta cu obiecte de la cele mai simple până la cele mai complexe, creaţii în care au lăsat o parte din inima lor.

Pentru copii şi pentru toţi cei ce-şi doresc să desluşească misterul prin care materialele simple devin creaţii atât de minunate, artiştii vor face şi demonstraţii prin care vor arăta cum dau viaţă propriilor creaţii. Târgul se va încheia la ora 20.00, pe ritmuri de muzică şi dans. O colecţie impresionantă de piese, interpretate de artişti renumiţi va face din această zi, una ireal de frumoasă.

Evenimentul este organizat de Events 2 A în parteneriat cu Primăria Mogoşoaia. Jurnalul de Ilfov s-a alăturat organizatorilor şi susţine evenimentul în calitate de partener media.