Majorarea salariilor mai multor categorii de bugetari este viabilă. Președintele Klaus Iohannis a promulgat  astăzi, legea salarizării unitare. Uite câțiva dintre norocoșii care vor primi salarii mai mari, chiar de luna viitoare!

 

Salariații din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului și cei ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului vor lua salarii mai mari cu 20%. De asemenea, medicii din apărare, ordine publică și siguranță națională vor avea venituri majorate cu 25%. Potrivit noilor reglementări care vor intra în vigoare în perioada imediat următoare, studenții își vor primi bursele și în vacanță.

„Începând cu luna iunie 2017 se majorează cu 20% cuantumul brut al salariilor de bază aflate în plată pentru personalul din cadrul oficiilor teritoriale pentru întreprinderile mici şi mijlocii şi cooperaţie, personalul din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, agenţiilor judeţene pentru protecţia mediului şi gărzilor naţionale de mediu şi Administraţiei rezervaţiei biosferei Delta Dunării, personalul din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, comisariatelor regionale şi judeţene pentru protecţia consumatorului”, potrivit unui amendament adus legii pentru aprobarea OUG nr.2/2017, privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum și modificarea și completarea unor acte normative.