Pe „artificial” e mai ușor

ACS Buftea era în moarte clinică cu o lună în urmă, dar iată că roata se învârte și destinul face ca lucrurile să ia aspecte nebănuite. Așa se face că Buftea a renăscut și, acum, a bifat primul succes în actuala ediție de campionat, 2-1 cu Delta Tulcea, una dintre formațiile care visează la promovarea din seria noastră! Succesul a venit abia în ultimul minut de joc, atunci când formația antrenată de Giani Kiriță (care l-a înlocuit pe Lavi Hrib la conducerea echipei) a punctat prin Gafița dintr un penalty scos tot de el. Buftea a jucat cu Hăisan – Venţer, Tutunaru, Niţu (Odoroabă ’53), Dragomir-Dumitrescu (Ciumacenco ’83), Kiriţă, Udrea, Găman-Gafiţa, Bâtfoi (Dorobanţu ’71). De remarcat faptul că jocul a avut loc, pentru prima oară în istoria Ligii a II-a, pe un teren cu iarbă sintetică, cel din cadrul complexului FRF de la Buftea.

Cealaltă ilfoveană din seria I a Ligii a II-a, CS Otopeni, a terminat la egalitate, 0-0, la Târgoviște, cu Chindia, și se află acum pe locul 2 al clasamentului, cu 13 punc-te după 5 etape, două puncte mai puțin decât liderul Sportul Studențesc.

Ilfovenii – rezultate pe bandă rulantă:

Liga a II-a, seria I-a, etapa a 5-a: Chindia Târgoviște – CS Otopeni 0-0, ACS Buftea – Delta Tulcea 2-1.

Liga a III-a, etapa a IV-a: FC Voluntari – Inter Clinceni 0-1, Concordia Chiajna II – CS Tunari 2-2, CS Ştefăneşti – Vişina Nouă 0-0, FCM Alexandria – Viitorul Domneşti 0-1, CS Balotești – CS Afumați 3-1, Progresul Cernica – FC Caracal 1-2. ACS Berceni a stat.

Liga a IV-a Ilfov, etapa a IV-a: AS Ciorogârla – Viitorul Găneasa 2-1, Vulturul Pasărea – Codrii Moara Vlăsiei 4-1, Viitorul Dragomirești – ASC Măgurele 7-1, CS Corbeanca – CS Ștefănești II 5-1, CS Snagov – Pescărușul Grădiștea 4-0, Viitorul Petrăchioaia – CS Popești Leordeni 1-2,  Voința Periș – AS Glina 2-0.