Aşa cum ne-au obişnuit din anii trecuţi, încă de dimineaţă, pe 1 Martie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Ilfov au oferit flori și mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor participante la traficul rutier, în calitate de conducătoare de autovehicule, dar şi de pietoni. Cum era şi firesc, poliţiştii au oferit şi recomandări cu privire la importanţa respectării regulilor de circulaţie.

Şi nici jandarmii ilfoveni nu s-au lăsat mai prejos, ei împărţind flori şi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor din instituţiile publice ale statului de pe raza judeţului, pasagerelor de la Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” Bucureşti Otopeni, dar şi elevelor şi profesoarelor de la Grupul Şcolar “Doamna Chiajna” din localitatea Roşu, Chiajna. Evident, jandarmii ilfoveni nu şi-au uitat colegele de serviciu, iar în sala de şedinţe a sediului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov, inspectorul şef, colonel Bogdan Enescu, în numele întregului personal al unităţii a oferit flori şi mărţişoare – doamnelor şi domnişoarelor.

Respect și de 8 Martie!

Vineri, 8 martie 2013, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Ilfov vor oferi tuturor participantelor la trafic câte o floare în semn de respect pentru ziua Internațională a Femeii. De asemenea, jandarmii ilfoveni se vor alătura marii sărbători internaționale de 8 Martie, și vor oferi flori elevelor și profesoarelor de la Școala Gimnazială Alexandru Odobescu din Chiajna și celor de la grupul școlar Doamna Chiajna, din localitatea Roșu.