Tarom a pus în vânzare bilete de avion de la 79 euro pentru zboruri dus-întors, efectuate între 1 și 31 martie 2017.

Bilete trebuie cumpărate între 16 și 26 februarie 2017 de pe tarom.ro pentru călătorii efectuate între 1 și 31 martie 2017. Oferta se aplică pe curse externe directe și se supune unor termene și condiții, iar locurile sunt limitate.

Orice călătorie cu Tarom include în prețul biletului un bagaj de cală, un bagaj de mână și o gustare la bord.

De asemenea, turiștii care cumpără bilete de avion în această perioadă pot câștiga 4 vouchere în valoare de 100 euro fiecare. Voucherele se acordă prin tragere la sorți și pot fi folosite până pe 15 mai 2017 pentru a plăti parțial sau integral prețul unui bilet de avion pe zboruri efectuate până la 30 iunie 2017.

Unde poți zbura cu promoția TAROM

  • 79 euro (toate taxele incluse) pentru călătorii Bucuresti – Atena/Istanbul/Roma/Munchen;
  • 99 euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucuresti – Belgrad/Bruxelles/Chișinău/ Hamburg/Frankfurt/Larnaca/Londra/Sofia/Viena și între Iași – Munchen și Sibiu – Munchen;
  • 119 euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între București – Amsterdam/Budapesta/ Salonic/Stockholm/Valencia și între Iași – Londra/Madrid/Tel Aviv;
  • 139 euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între București – Barcelona/Beirut/Madrid, Paris/Praga/Tel Aviv și între Cluj – Viena.