Casa de Cultură ”Mihai Eminescu”, din Bragadiru, a fost sâmbătă gazda spectacolului ”Oare vine Moș Crăciun?”, susținut de grupul de copii ”Star Show”.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 381, ediția print

Douăzeci de steluțe talentate au susținut, începând cu ora 16.00, un spectacol plin de candoare, sub bagheta magică a profesoarei Gina Pop. Grupul de copii „Star Show” funcționează în cadrul Casei de Cultură „Mihai Eminescu” Bragadiru, din luna iulie 2017. Profesor coordonator al grupului este consilier Eugenia Pop, cunoscută în lumea artistică sub numele de Gina Pop, interpretă de muzică pop care a reprezentat Romania la festivalul Cerbul de Aur 2005, selecția națională Eurovision 2006, festivalul Mamaia din anii 2003, 2004 și 2005, artista având și albume proprii precum „Pentru tine” (2004) sau „Zâmbetul tău” (2008). Stabilită în orașul Bragadiru de 10 ani, artista Gina Pop spune că și-a propus să dăruiască mai departe secretele artei muzicale, pentru perfecționarea copiilor cu aptitudini și veleități de soliști vocali ai orașului unde locuiește actualmente. ”Star Show” este un brand pe care îl aduce din orașul Bistrița, locul său de naștere. Mândră de copiii talentați descoperiți în Bragadiru, Gina Pop a decis că poate organiza un spectacol cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Dorind să facă performanță pentru copiii talentați care frecventează cursuri de canto – muzică ușoară din cadrul Casei de Cultura, a pus în scenă un spectacol realizat exclusiv de acest grup de 20 de copii cu vârste între 4 – 17 ani.

Până la urmă Moș Crăciun a venit

Frumoase și talentate, steluțele au urcat, una câte una, pe scena Casei de Cultură spre încântarea publicului venit în număr mare la spectacol, părinți, bunici, unchi și mătuși, dar și mulți prieteni ai artistelor, bucuroși că au ocazia de a petrece ziua de sâmbătă într-un mod desoebit. Fetele și-au dorit foarte mult să cânte atât pentru public, cât și pentru Moș Crăciun și au reușit să ofere celor prezenți o seară minunată. Ale, Ana Maria, Ana, Antonia, Ariana, Cristina, Dani, Diana, Eli, Eva, Karina, Lorena, Mara, Maria, Măriuca, Miruna, Natalia, Sofia, Ștefi și Teo, adevărate domnișoare superbe îmbrăcate în ținute strălucitoare, în cinstea lui Moș Crăciun, au interpretat cântece alese cu grijă de coordonatoarea lor, potrivite vârstei, stilului și performanței fiecăreia. Majoritatea pieselor au fost adaptate cu versuri în limba română, chiar dacă multe dintre melodii aparțineau repertoriului internațional. Repertoriul a fost ales pentru toate vârstele și toate gusturile, astfel că sala a răsunat de aplauze, mai ales că artistele erau foarte grațioase, frumoase și elegante, iar Gina Pop, care se vede că are cu elevele ei o relație specială, a făcut câte o scurtă descriere inspirată, în privința calităților și performanțelor fiecăreia dintre micile sale artiste. Nu au lipsit nici colindele, interpretate de copii împreună cu Gina Pop, iar Moș Crăciun a sosit și a fost atât de emoționat la finalul spectacolului, încât le-a promis tututor copiilor prezenți că va veni negreșit cu sacul încărcat de daruri în seara de Ajun.