Cu siguraţă ai auzit sau ai citit despre Legea Atracţiei, dar oare i-ai acordat atenţie? Ştii cum funcţionează sau cum o poţi determina să acţioneze în favoarea ta ast-fel încât să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară şi materială, să-ţi găseşti un job mai bun sau, de ce nu, să câştigi iubirea unui partener potrivit pentru tine? Află din Jur-nalul de Ilfov cum să-ţi schimbi viaţa în bine!

Ca să înţelegi mai bine puterea ei, să analizăm o altă lege a Universului: Legea Gravitaţiei. Cazi de pe un bloc şi indiferent dacă eşti om bun sau om rău, te loveşti de sol. La fel e şi cu Legea Atracţiei. Este impersonală, imparţială, precisă şi riguroasă. Indiferent de persoană, ea acţionează. Cunoşti multe provebe de genul: “Ce se-meni, aia culegi”, “Ce dai, aia primeşti”, “Cum îţi aşterni, aşa dormi”.  Cât adevăr conţin aceste vorbe, însă, din păcate, ca toţi oamenii, probabil eşti prea ocupat să le oferi importanţă. Numai că, ele acţionează negreşit, fie că le acorzi sau nu atenţie. Atunci când îţi doreşti ceva, dar în acelaşi timp ai teamă, sentimentul do­minant câş-tigă. Elimină frica, pentru a ţi se putea împlini visul. Pentru că, orice lucru căruia îi acorzi o atenţie deosebită tinde să crească şi să se amplifice. Iar în acest caz, teama de eşec şi atitudinea de neputinţă sunt cele care neutralizează toate rugăciunile. Gândul este creator. Atâta timp cât îţi laşi mintea poluată de panică, osti­litate, negati-vism vei avea parte de eşec, lipsuri şi probleme.

Negaţia nu e ­“auzită” în Univers

Nu folosi afirmaţii gen NU vreau. Dacă o faci, iată ce primeşti:

Nu vreau săracie! (negaţie)

Vreau săracie! (aceas­ta se înţelege şi revine la tine ca un bume­rang)

Vreau o viaţă prosperă! (afirmaţie pozitivă potrivită pentru a atrage bogăţie)


Gândurile de promovare, bogăţie, reușită, iubire, împlinire, care nu vor fi negate ulterior (de teamă, de deznădejde), vor ajunge să se îndeplinească întocmai.

3 pași către succes

Următorul exemplu are în prim plan o femeie singură, care cunoaște puterea acestei legi și încearcă să atragă  un partener, care să se armonizeze perfect cu ea. Poți fi chiar tu.

1. CERE (la timpul prezent) și oferă detalii

“Îmi doresc un bărbat înalt, protector, educat, muncitor, pasionat de pictură”. Este important să știi exact ce vrei, ca Universul să te satisfacă întocmai. Se folosește mereu timpul prezent, altminteri îţi ţii dorinţa prizonieră într-un viitor intangibil.  

2. CREDE și SIMTE că meriţi să primești ceea ce ceri 

Crede cu tărie că în Univers există bărbatul mult dorit. Simte că acesta deja îți aparţine. În gândurile tale nu e loc de îndoială, îngrijorare, teamă. 

3. PRIMEȘTE! Aici e nevoie de voinţă și efort. Este vorba de puterea cu care tu îţi induci starea de bine, de armonie. Încearcă să nu simţi lipsa și singurătatea. Dacă o faci, pierzi TOT. E simplu! Dacă ceri ceva, ești datoare să crezi în realizarea dorinţei, altfel primești contrariul. Pentru că orice gând dominant ia formă. Acum simţi că deja îţi cunoști partenerul. Vizualizezi și crezi că el, oriunde ar fi, îţi aparţine. Iar asta nu e tot. Tu pregătești deja terenul. Pe lângă faptul că ești o tipă cochetă, aranja-tă, pregătită în orice moment de marea întâlnire, dormi pe partea ta de pat și nu pe mijloc, în garaj (dacă ai garaj) îţi parchezi mașina în așa fel încât lași loc și pentru mașina lui, iar în șifonier lași, intenţionat, câteva rafturi libere. Ca să nu o mai lungim, depui tot efortul ca să se înţeleagă faptul că e destul loc în viaţa ta pentru un par-tener de viaţă. Nu durează mult și bărbatul mult visat își face apariţia. Negreșit! Pentru că ai îndeplinit toţi pașii pentru a atrage ce ţi-ai propus. Nu uita că vorbim de o lege precisă, riguroasă, imparţială!