Gabriela Firea  

UNIUNEA SOCIAL LIBERALĂ (USL)

Senat, colegiul 1, Ilfov

 

Voi lupta cu toate puterile mele să obțin sprijin pentru proiectele locale, pentru îmbunătățirea legislației cu privire la protecția socială, cu precădere cea a mamelor și a copiilor, voi lupta cu toate puterile mele să obțin sprijin pentru proiectele locale, pentru îmbunătățirea legislației cu privire la protecția socială, cu precădere cea a ma-melor și a copiilor.”

 

Peia Ninel  

UNIUNEA SOCIAL LIBERALĂ (USL)

Deputat, colegiul 2, Ilfov

 

Am credinţa că “Generaţia Decreţeilor”, ajunsă acum la maturitate deplină, va schimba în bine și radical România. În cartea mea ”Anonimii faptelor”, am o scurtă descriere a felului cum văd eu o clasă politică modernă și eficientă: “O elită politică care va construi lucruri majore sub semnul modestiei, anonimatului, oamenii soluţii-lor practice, a managerilor sătui de ineficienţă și sărăcie impusă”.

 

Radu Stroe 

UNIUNEA SOCIAL LIBERALĂ (USL)

Deputat, colegiul 1, Ilfov

Dorim să creăm o Românie prosperă, în care cetățeanul să aibă siguranța zilei de mâine! Românii nu vor mai suferi de pe urma unor decizii aberante.”

 

Nicolae Nasta 

UNIUNEA SOCIAL LIBERALĂ (USL)

Senat, colegiul 2, Ilfov

Doresc să înfiinţez la nivel de județ birouri de consultanţă  de specialitate, accesibilă tuturor ilfovenilor, privind accesul la fondurile Uniunii Europene, pentru înfiinţa-rea de microferme.

 

Thuma Hubert Petru Ștefan  

UNIUNEA SOCIAL LIBERALĂ (USL)

Deputat, colegiul 3, Ilfov

Pentru viitorul Ilfovului, privesc cu mare încredere zona economică ce se va dezvolta, prin fonduri europene, în arealul Măgurele. Consider ca fiind foarte necesară o lege a lobby-ului și susţin introducerea votului obligatoriu, ca în Grecia sau în Belgia.”

 

Eduard Hellvig 

UNIUNEA SOCIAL LIBERALĂ (USL)

Deputat, colegiul 4, Ilfov

Doresc înfiinţarea unui fond naţional de investiţii pentru proiecte de infrastructură care să finanţeze 50 de proiecte prioritare, în primul rând modernizarea infrastruc-turii de utilități rurale: la canalizare de la 62% în prezent la 90% până în 2016, la electrificare de la 83% în prezent la 100% în 2014; programul de construire, moderni-zare și reabilitare de drumuri județene și comunale.