Orice sărbătoare dedicată iubirii, fertilității, renașterii naturii și a dragostei este prilej de mare bucurie pentru toți îndrăgostiții. Dacă te regăsești și tu în acest vis frumos, în care Dragobetele, Mărțișorul și Ziua Femeii învăluie în magie și speranță sufletele amorezate, sărbătorește și trăiește românește!

În fiecare zi, începând de sâmbătă, 20 februarie, până la data de 9 martie, la Universitatea de Construcții din Capitală, poți admira și achiziționa produse de o frumusețe rară, lucrate manual de artiști iluștri ai României.

Păstrând tradiția de peste ani, Galeria Artut și Facultatea de Utilaj Tehnologic din București împreună cu Aria Management&Events 2A, aduc în inima bucureștenilor, o gamă impresionantă de obiecte de artă și artizanat, la prețuri care-ți sunt accesibile chiar și cu un buget restrâns.

De la bijuterii menite să dea o notă de eleganță și strălucire, până la obiecte din sticlă, lemn și ceramică, unice în lume, vor fi scoase la vânzare la Târgul handmade de Dragobete și Mărțișor.

Alina Bîrnea, organizator: Vrem să readucem în casele românilor, tradiția, frumosul și bunul gust!

Târgul va avea loc la Facultatea de Utilaj Tehnologic din București și va fi deschis publicului larg, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 10.30-17.00. Vor fi expuse bijuterii din fimo pictate manual, vaze, bomboniere, căni pictate manual, o varietate de articole decorative create din sfoară. Într-o sală alăturată, va avea loc și un vernisaj de pictură unde vor fi expuse lucrările unor artiști celebri. Mulți dintre ei sunt membri ai Asociației Artiștilor Plastici din București. Ne-am propus să combatem chinezăriile care se comercializează la scară largă în ultimii ani și, ușor, ușor, să readucem în casele românilor, tradiția, frumosul și bunul gust care ne-au făcut celebri în lume”, ne-a explicat Alina Bîrnea, organizatorul târgului.

George Costea, pictor: Am dat viață tablourilor pe care le voi expune la acest târg

„Ca de fiecare dată, particip cu mare drag la un asemenea eveniment. Cu dăruire și iubire de artă și de frumos, am dat viață tablourilor pe care le voi expune la acest târg. Pentru că suntem într-o perioadă dedicată dragostei și renașterii, îmi doresc să încânt privirile vizitatorilor cu tablouri care vorbesc despre iubirea ce sălășluiește în fiecare dintre noi și cu o serie de lucrări care portretizează frumusețea naturii”, ne-a spus pictorul George Costea, membru al Asociației Artiștilor Plastici din București.

Intrarea e liberă. Produsele sunt accesibile oricărui buget.

Lasă-te învăluit de magia speranței! Vino la Târgul handmade de Dragobete și Mărțișor și găsești produse artistice remarcabile! Haide să demontăm mitul potrivit căruia românii poartă kitschuri! Intrarea este gratuită iar achizițiile de obiecte sunt accesibile oricărui buget.