Ca în fiecare an, Filiala Ilfov a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) organizează, cu prilejul Zilei Naționale a Contabilului Român, o serie de manifestări, devenite tradiționale. Cu această ocazie, sunt premiate și cele mai bune societăți contabile, care s-au distins prin activitatea depusă.

Cu acest prilej, Maria Constantin (medalion), președintele Filialei CECCAR Ilfov, a adresat o invitație tuturor membrilor acestei organizații profesionale ilfovene, din care spicuim câteva rânduri: (…) „Cum știți deja, CECCAR gestionează activitățile de pregătire și de deontologie profesională a tuturor profesioniștilor contabili din România, indiferent de calitatea pe care o au: experți contabili, contabili autorizați, directori economici, contabili șefi, șefi servicii financiar-contabile sau contabili angajați în diferite ramuri ale economiei. Cu ocazia aniversării zilei de 21 septembrie ca Zi Națională a Contabilului român, CECCAR Ilfov are plăcerea de a va invita, începând cu orele 15.00, la Sala Amfiteatrului „Marin Toma”, din intrarea Nestorel  nr. 4- 6, Sector 4, București ( filiala CECCAR București) să vă bucurați, alături de noi, de manifestările ocazionate de această zi.


Veți avea ocazia să întâlniți, pe lângă reprezentanții instituțiilor statului din județul nostru și oameni de afaceri și colegi de-ai dvs., din profesie, cu care să discutați și să schimbați idei, pentru a obține un schimb de informații util și constructiv”.


Programul manifestărilor

Manifestările prilejuite de Ziua Contabilului Român se vor desfășura la sediul CECCAR București, din Intrarea Nestorel nr, 4-6, sector 4, după următorul program:

15,00 – 16,15  Ziua Naţională a Contabilului Român

 15,00 – 15,10 – Deschiderea oficială a manifestărilor;

 15,10- 15,15 – Mesajul Consiliului Superior al Corpului;

 15,15 – 15,30 – Mesajele oficialităţilor locale: Primărie, DGFP, Tribunal, Poliţie etc;

 15,30 – 16,00 – Prezentarea temei „Profesia de expert contabil și contabil autorizat – o carieră de succes!”

 16,00 -16,15- Acordarea Diplomelor de merit persoanelor nominalizate de către filiala CECCAR Ilfov.

Pauză:  16,15 – 16,30.

16,30- 17,00 – Topul local al celor mai bune societăţi membre CECCAR

 16,30 – 16,40 – Scurtă prezentare a evenimentului;

 16,40 – 17,00 – Înmânarea distincţiilor/diplomelor societăţilor nominalizate;

 17,00 – Mulţumiri, aprecieri din partea celor premiaţi, poza de grup urmată de un program  de socializare.

 

Este interzis consumul de băuturi alcoolice în incinta sediului filialei CECCAR sau a locaţiei unde au loc evenimentele!