Berbec

Ai o idee de afaceri mai puţin obișnuită. Din această cauză, unii chiar vor face glume răutăcioase pe seama ta. Însă, dacă vei fi hotărât și determinat să o duci la capăt, tu vei fi cel care râde la urmă. Ai nevoie doar de răbdare și perseverenţă! Restul… vine de la sine, iar tu știi asta cel mai bine.

Taur

Pui cap la cap mai multe amănunte pe care le-ai aflat în ultima perioadă și reușești să-ţi formezi o imagine de ansamblu asupra unei chestiuni aflate în ceaţă până nu demult. Este adevărat că lipsurile financiare te macină, dar nu dispera! Va veni și rezolvarea lor, cât de curând.

Gemeni

Vorbești atât de liber și de sincer cu un prieten apropiat, încât parcă i-ai mângâia sufletul. Îi spui și lucruri pe care nu prea ar fi dorit să le audă, dar ești convins că acestea îi vor fi de folos și că le va înţelege așa cum trebuie. Felicitări! Dai dovadă de sinceritate, dar și de răbdare.

Rac

În sfârșit, începi și tu să-ţi faci planuri de viitor în familie. Indiferent cât timp o să-ţi ia, ești decis ca, de această dată, să le realizezi. Și odată ce vei decide ceva, e greu să mai fii oprit din drum. Te vei bucura de rezultatele satisfăcătoare, poate chiar mai mult decât te așteptai.

Leu

Glumele tale au mare succes în această săptămână. Chiar dacă spui un banc vechi, ești considerat mai amuzant decât toţi marii comici. Cu șarmul tău, legi noi prietenii durabile. Dacă ești singur, este posibil să începi o nouă relaţie amoroasă. Lași impresii bune peste tot.

Fecioară

Îţi faci planuri în legătură cu modul în care ai putea să îi determini pe cei din jur să acţioneze conform dorinţelor tale. Nu este chiar atât de ușor precum pare, nici măcar cu cei mai naivi. Totuși, stai foarte bine din punctul de vedere al sănătăţii și al comunicării în scopuri manipulatoare.

Balanță

Te străduiești să faci rost de bani purtându-te frumos cu o persoană care te-ar putea ajuta. Dar nici așa nu e sigur că vei obţine ceea ce-ţi dorești. Ba chiar, cu bună știinţă, s-ar putea să ajungi într-o poziţie care nu-ţi face cinste. Dacă vrei să ajuţi pe cineva, fă-o fără să aștepţi ceva în schimb!

Scorpion

Te pricepi foarte bine să afli secretele altora. Puţin șantaj emoţional, atenţia încordată și capacitatea de a face legăturile mentale necesare îţi vor permite să afli dedesubturile murdare ale celor din jur. Numai de tine va depinde cum vei decide să folosești informaţiile respective.

Săgetător

Îţi faci mulţi prieteni în această perioadă. Poate și datorită faptului că, pe parcursul săptămânii, vei cutreiera mult. Vizitând atât de multe locuri, este logic să cunoști alţi oameni, unii dintre ei chiar foarte plăcuţi, care-ţi vor răspunde cu aceleași sentimente și se vor apropia de tine.

Capricorn

Ai un comportament destul de excentric, dar nimeni nu îndrăznește să facă vreo glumă sau vreun comentariu pe seama ta. Dimpotrivă, toţi se comportă de parcă trăznăile pe care le faci ar fi extrem de normale. Chiar și așa, ai unele probleme legate de răbdare. Păstrează-ţi calmul cât poţi!

Vărsător

Persoanele care-și ies în cale și care te abordează în aceste zile sunt adevărate exemple de „așa nu“. În sinea ta nu ești absolut deloc de acord cu modul lor de a discuta și de a se comporta, dar nu lași ca acest lucru să se vadă în exterior. Cel, puţin, nu deocamdată. Fii rezervat!

Pești

În această săptămână, dai dovadă de abilităţi practice deosebite. Reușești să înţelegi repede cum funcţionează chiar și cele mai complicate mecanisme. Poţi să folosești aceste abilităţi reparând lucrurile stricate din casă sau făcând pe specialistul la locul de muncă.