Berbec

O perioadă în care se impune să spui ce ai de spus, fără ocolișuri. Subtilităţile pot fi interpretate și pot să te ducă în mijlocul unor conflicte. Spunând lucrurilor pe nume vei ajunge ceva mai aproape de scopurile pe care ţi le-ai propus, chiar dacă nu vei obţine acordul tuturor.

Taur

Este bine să-ţi rezervi ceva timp și pentru tine, oricând, pe parcursul acestei perioade. Nu pentru a-ţi satisface cine știe ce capricii, ci doar pentru a-ţi asigura necesităţile. Nu lăsa pe alţii să ia hotărâri pentru tine! Fii partea activă în adoptarea deciziilor în care ești implicat.

Gemeni

Încearcă să ajuţi oamenii care au nevoie de susţinere pentru că, dând de la tine, vei primi înapoi, în momentele în care vei avea nevoie. Primește și oferă sugestii, dar nu-ţi asuma responsabilităţi care să te coste prea mult. Detașează-te de cei care pun presiune prea mare asupra ta.

Rac

Ai toate premisele pentru a merge înainte. Nu pierde timpul care este foarte preţios! Trăgând prea mult de timp, deciziile pe care le vei lua ulterior, nu vor mai fi cele potrivite, iar încrederea în tine va fi prejudiciată. Caută o oprotunitate de voluntariat! Vor fi lecţii de viaţă de mare ajutor.

Leu

Gândește-te la schimbarea locaţiei, a ritmului sau a persoanelor cu care ieși mereu. Poate ar fi bine chiar să te retragi undeva unde să poţi să meditezi în liniște la ceea ce ai de făcut, la problemele cu care te confrunţi. Și fără emoţii! Altfel, vei fi în pericol de a nu mai reacţiona obiectiv.

Fecioară

Traversezi o perioadă pe care trebuie să o folosești pentru perfecţionarea fizică și psihică. Vei reuși astfel să-ţi extinzi interesele și să explorezi noi oportunităţi. Ia iniţiativa de a face noi schimbări în viaţa ta, însă fără a face cheltuieli prea mari. Discută planurile cu toţi cei implicaţi.

Balanță

Nu te rezuma doar la a gândi și la a-ţi face planuri! Trăgând de timp poţi pierde oportunităţi fabuloase. Spune-ţi părerea atunci când trebuie și îmbrăţișează schimbările constructive. E posibil să resimţi presiuni suplimentare în legătură cu unele lucruri pe care nu vrei să le faci.

Scorpion

Acordă timpul necesar pentru a explora noi idei creative și pune pasiune în tot ceea ce vrei să faci. Vei fi uimit de cât de multe se pot rezolva în acest fel. O vizită la o persoană dragă inimii tale te va determina să iei o decizie de viitor.

Săgetător

Ai grijă să-ţi protejezi bunurile, proprietăţi, informaţii de natură personală. Disciplina în cadrul parteneriatelor va deveni foarte importantă în perioada imediat următoare. Ceea ce vei semna și modul cum vei reacţiona în anumite situaţii își va pune amprenta și asupra colaboratorilor.

Capricorn

Nu trebuie să te preocupe ce fac alţii. Ai propriile proiecte de care trebuie să te ocupi. Concentrează-te asupra relaţiilor care-ţi aduc bucurie. Ar fi bine să te distanţezi de cei care sunt predispuși la tot felul de excese. Vei întâlni oameni alături de care vei face noi descoperiri.

Vărsător

Pentru tot ceea ce-ţi vei dori vei fi nevoit să te implici și să muncești foarte mult. Este foarte posibil ca o persoană apropiată să te șantajeze emoţional pentru a obţine de la tine ceea ce își dorește. Evită să cazi într-o astfel de capcană. Oameni din culturi diferite îţi dau lecţii importante.

Pești

Fii ferm atunci când ești pus în situaţia de a lua decizii care nu te privesc. Trebuie să-ţi aperi ceea ce ai reușit să construiești cu atâta greutate până acum. Nu ezita să investești timp și resurse pentru a-ţi îmbunătăţi nivelul profesional și personal. Anumite relaţii îţi deschid un drum frumos.