Berbec
Parcă toate lucrează în favoarea ta în ceea ce pri­vește sfera profesională. Vei avea multe cunoș­tințe și idei geniale de pe urma cărora vei avea de câștigat. Tot ceea ce ai planificat profesional în ultima perioadă trebuie pus acum în aplicare, chiar dacă vei întâmpina și provocări.

Taur
Șefii te vor considera prea excentric și încrezut, prea mândru de aceste reforme pe care le vei pune la punct, reforme care vor viza în special partea profesională. Familia te va judeca pentru deciziile luate, dar vor constata în timp că ai făcut ce era mai bine.

Gemeni
Dacă vei avea răbdare și nu vei lua în considerare anumite discuții din jur, vei reuși să ai succes în tot ceea ce faci. Poate că nu vei mulțumit de rezultatele unor lucrări la care ai muncit mult, dar vei găsi o soluție pentru a repara ceea ce ți se pare că nu a ieșit așa cum te-ai fi așteptat.

Rac
Multă concentrare pe interesele financiare, proprii dar și de familie. În cadrul familiei impui o politică destul de strictă, care cere responsabilitate și raționament la rece în privința fiecărei decizii financiare. Poți cumpăra, la preț bun, un lucru de valoare necesar întregii familii.

Leu
Sufletul tău are nevoie de multă odihnă. Sunt posibile stări neplăcute. S-ar putea să descoperi diverse lucruri tăinuite demult, legate de colegii de serviciu. Încearcă, totuși, să nu dai frâu liber primului impuls de a rupe relații vechi. În rest, ocupă-te doar de treburile ușoare!

Fecioară
Ar fi bine să eviți să îți spui punctul de vedere cu orice preț. Din cauza unor întâmplări neplăcute de la locul de muncă riști să devii irascibil și să ai anumite reacții exagerate. Se pare că vei fi nevoit să faci mai multe drumuri scurte pentru a putea rezolva o problemă financiară.

Balanță
S-ar părea că ești un partener destul de înțele­gător. Spui da cu ușurință și îți dai consim­țământul, că agreezi orice propunere venită din partea unei persoane dragi. Știi să renunți la capricii și toane personale, să nu-ți mai urmezi firea și impulsurile negândite.

Scorpion
După ce un timp ți-ai ascuns emoțiile și trăirile, neliniștile și frământările sentimentale, traversezi o perioadă în care le lași să curgă cu presiune. Îți faci ordine în viața afectivă, îndrepți hotărâri neinspirate, ori le ceri celor apropiați socoteală pentru un comportament deviant și nepotrivit.

Săgetător
Ai putea constata că, deși ai pus la punct cu deosebită minuțiozitate diverse strategii financiare, banii întârzie să apară sau nu încetează să ți se scurgă printre degete. Sentimental, însă, se poate să sesizezi o îmbunătățire a climatului afectiv, fiind posibil să se deblocheze relații de iubire.

Capricorn
Începi săptămâna cu o stare de irascibilitate ce îți poate creea probleme la serviciu. Dacă nu îți vei tempera comportamentul, vei risca să dai curs unor discuții în contradictoriu cu anumiți colegi. Fii diplomat și vei reuși să eviți ca neînțe­legerile dintre voi să se transforme într-o ceartă!

Vărsător
În cazul în care te aștepți să primești o sumă de bani pentru o lucrare pe care ai terminat-o recent, ar fi bine să nu-ți faci planuri prea mari pentru că vei nevoit să mai aștepți. La locul de muncă ai putea fi nevoit să aplanezi un conflict care, altfel, ți-ar putea afecta finalizarea unui proiect.

Pești
Timpul nu e favorabil pentru preocupări romantice, relația de cuplu ar putea avea de suferit. Vei realiza că dragostea impune anumite res­pon­sabilități din partea ta și dacă nu vei fi capabil să te ridici deasupra acestei furtuni temporare este posibil să ajungi în situația de a rămâne singur.