Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a grupării conduse de Adrian Mititelu din 20 iunie 2011, ho-tărâtă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, iar președintele FRF, Mircea Sandu, a anunțat că va pune în practică această decizie!

Sandu a declarat că federaţia va primi clubul oltean în Liga a II-a, şi a adăugat că va ataca decizia cu recurs. “Este dreptul meu să respect decizia, dar să spun că este un abuz, pe care îl vom ataca în recurs. Vom pune în aplicare decizia instanţelor. A fost exclusă din Liga a II-a. I se dă locul Craiovei în Liga a II a, punct! Nu vom negocia nimic. Să ceară jucători, e dreptul lui Mititelu!  Instanţa trebuia să spună clar: nu suntem în materie. E recurs, la Înal­ta Curte judecă trei sau cinci judecători, sunt mai profunzi în analiză”, a spus Sandu.

La rândul său, patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că deocamdată nu are jucători pentru ca echipa să-şi poată relua activitatea. “Deo-camdată nu putem să evo­luăm, că nu avem cu ce. Ni s-au ­luat 40 de jucători şi acum nimeni nu mai face afaceri cu noi, suntem proscrişi. Vrem să demonstrăm că retrogradarea a fost ilegală şi abuzivă şi a avut loc ca urmare a unor fapte penale puse la cale de Mircea Sandu, Dragomir şi Victor Piţurcă, iar acest lucru ne va mai lua cel puţin 7-8 luni”, a declarat Mititelu, care speră să obţină în instanţă şi sumele solicitate FRF ca despăgubiri în urma exodului jucătorilor după ce echipa a fopst dezafiliată. “Federaţia nu mai poate să mi dea jucătorii acum, dar să mi dea contrava­loarea ju­­cătorilor. Eu nici nu mă gândesc să intru în Liga a II-a, nu am ce căuta eu acolo”, a mai spus Mititelu.