Aflat la doar 30 de km de aglomerata Capitală, Complexul Turistic ASTORIA din Snagov Sat, amplasat pe o suprafață de 20 ha de pădure, într-un cadru natural de basm, vă așteaptă pe perioada estivală la câteva zile de destindere și relaxare. Pe lângă cazarea de excepție, în camere și apartamente pentru toate buzunarele, aici puteți să vă petreceți timpul liber util, plăcut și revigorant într-o multitudine de moduri, depinde de câte zile vreți să stați. Oricum, cele 4 terenuri de tenis, acoperite cu mochetă artificială, mingi de tenis, rachete, fileu, terenurile de volei și baschet vă stau la dispoziție dacă vă place sportul, iar dacă, dimpotrivă, doriți să vă plimbați cu barca, nimic nu vă va împiedica. De asemenea, plimbările cu vaporașul pe lacul Snagov și/sau vizitarea vestitei Mănăstiri Snagov pot face parte din programul sejurului dvs. Dacă sunteți împătimiți ai pescuitului, veniți la Complexul Astoria, iar dacă doriți să faceți o baie bună, piscina special amenajată vă așteaptă. Sunteți echipați cu rulote? Nu se supără nimeni. Există locuri amenajate în acest sens, care vă vor permite tot confortul necesar. Aveți mâncare de-acasă și doriți să veniți aici doar în wee-kend? Foarte bine, sunteți așteptați, cu mic, cu mare, deoarece există grătare în aer liber și locuri pentru grătare, special amenajate. Important este să vă hotărâți să veniți.

Pentru cei mai comozi, care preferă să mănânce într-unul din restaurantele complexului, au la alegere 2 saloane cu terase, superb amenajate, cu o capacitate totală de 300 de locuri și 1 salon închis, cu o capacitate de 180 de persoane.

Tot aici pot avea loc ședințe și team-work uri, deoarece complexul dis­pune de o sală de con­ferințe cu o capacitate de 70 de locuri, dotată cu cea mai modernă teh-nologie – de traducere simultană în 18 limbi.

Vi se pare mult? N am spus încă nimic, am făcut doar o prezentare succintă a unui complex turistic care se dorește a fi unul dintre cele mai primitoare și cele mai… complexe din Ilfov. Un hypermarket din Capitală are sloganul: dacă găsești undeva  ceva mai ieftin, vino și îți returnăm diferența. Și în acest caz s-ar putea aminti de așa ceva. Numai că fiecare unitate comercială are sloganul ei. Complexul Astoria din Snagov rămâne unic prin multitudinea de servicii oferite, prin prețurile compatibile cu toate buzunarele, prin personalul deosebit de respectuos, prin parcul natural ce înconjoară complexul și de care vă puteți bucura de fiecare dată.

Pentru informații suplimentare, apelați cu încredere la dl Emil Ioniță, șeful Complexului Astoria, la tel. 0723.361.572 sau pe adresa com­plexsnagov@turismferoviar.ro.

Săptămânalul Jurnalul de Ilfov și Complex Astoria organizează concurs.

Așadar, pe baza a 2 tichete de intrare în complex, 2 familii (a câte 2 persoane) vor beneficia de o cină romantică la Complexul Astoria. Dvs. trebuie să completați ta-lonul alăturat și să-l trimiteți în­tr un plic, împreună cu cele două tichete de intrare, pe adresa redacției: str. Drumul Bacriului nr. 44 B, apart. 3, comuna Chiaj­na, sat Roșu, județul Ilfov, până la data de 18 iulie 2012, iar numele câștigătorilor vor apărea în săptămânalul Jurnalul de Ilfov, în numărul din 26 iulie.