Astrele favorizează căsătoria Berbecilor și marile câștiguri ale Vărsătorilor 

Berbec

Sănătate – încearcă să te relaxezi cât poţi, tensiunea nervoasă îţi va da dureri puternice de cap, insomnie, probleme cardio-respiratorii   

Dragoste – dacă ai deja un partener, schimburile de replici v-ar putea destrăma relaţia. În cazul în care eşti singur, ai toate şansele să-ţi găseşti sufletul pereche cu care să te căsătoreşti.  

Bani – nu este un an tocmai bun pentru investiţii de proporţii. În perioadele cu venituri mai consistente, încearcă să faci economii pentru că vei trăi şi zile negre.

Taur 

Sănătate – în 2013 ai putea avea probleme serioase la nivelul articulaţiilor, sistemului nervos şi aparatului digestiv. 

Dragoste – primele impresii pot fi înşelătoare, ar fi bine să fii mai precaut când inviţi o persoană în viaţa ta. Însă, dacă eşti căsătorit îţi poţi consolida relaţia cu par-tenerul. 

Bani – în iulie-august ai putea obţine o slujbă mai bună sau, un al doilea job care să-ţi aducă venituri suplimentare. Dar, şi cheltuielile vor creşte pe măsura majorării bugetului

Gemeni

Sănătate – Este posibil să întâmpini neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea stomacului, a ficatului, bilei sau pancreasului. Dragoste – romantism, iubiri pasionale, dar şi idealism, asta îţi va aduce anul în curs în plan sentimental. Bani – oricât de insistent ar fi un prieten să-i acorzi un împrumut, nu ceda rugăminţilor lui până nu-ţi calcu-lezi cheltuielile tale. Traversezi o perioadă în care nu te poţi lăuda cu venituri importante. 

Rac

Sănătate – vei fi suprasolicitat în acest an iar, imunitatea organismului tău lasă de dorit. Fă-ţi timp pentru odihnă, alimentaţie echilibrată şi relaxare activă deopotri-vă. Dragoste – ai în faţă câteva luni în care vei avea tendinţa de a da curs mai multor  relaţii, dar vei face din ele un mare secret. Ori te implici în relaţii interzise, ori în relaţii cu parteneri care se află la distanţe mari.  Bani – zilele lungi de vară vor fi cele mai provocatoare şi cele mai norocoase. În rest, dacă doreşti să faci o investiţie, gândeşte-te de două ori înainte de a lua o decizie.    

Leu

Sănătate – eşti predispus la accidentări violente soldate cu fracturi sau hemoragii. Dacă eşti pasionat de sport sau activezi într-un domeniu care necesită efort fizic, nu face excese. Dragoste – în primele trei luni ale anului îţi vei lărgi grupul de prieteni atât de mult încât, s-ar putea înfiripa o idilă frumoasă. Bani – lupţi să faci bani, dar deschide bine ochii la contractele pe care le semnezi cu asociaţii. Este adevărat că veniturile importante le vei câştiga din munca în echipă, în colaborare, dar nu întotdeauna partenerii sunt de încredere. 

Fecioară 

Sănătate – fii atent la alimentaţie! Încearcă să-ţi observi obiceiurile nesănătoase în această direcţie şi să le corectezi, pe cât posibil. Dragoste – urmează câteva luni în care eşti tentat să cedezi avansurilor unor persoane nepotrivite care te vor dezamăgi. 

Bani – situaţia ta financiară stă sub semnul imprevizibilului. E posibil să intri în posesia unor sume de bani, dar le pierzi asumându-ţi anumite riscuri.

Balanţă

Sănătate – stresul îţi va da târcoale în mod repetat, iar organismul îţi va semnala acest lucru. Orientează-te şi spre activităţi de relaxare. 

Dragoste – dacă nu eşti implicat într-o relaţie fermă, bazată pe sentimente puternice de ambele părţi, relaţia ta s-ar putea destrăma. O idilă înfiripată pe neaşteptate dispare brusc. 

Bani – gestionează-ţi banii cu responsabilitate şi nu vei întâmpina greutăţi în sfera financiară.   

Scorpion 

Sănătate –  odată cu creşterea gradelor din termometre înregistrată în timpul verii, îţi va scădea vitalitatea. Optează pentru un sport relaxant, meditaţie prin dans etc. 

Dragoste – spre sfârşitul lunii iunie, emoţiile şi trăirile tale afective vor fi mai profunde, iar relaţia cu partenerul de viaţă se va consolida. 

Bani – anul 2013 îţi aduce schimbări ce s-ar putea dovedi a fi oportunităţi incitante care să te propulseze în funcţii importante, remunerate pe măsură. 

Săgetător 

Sănătate – vei avea tendinţa de izolare, de retragere din activităţile cotidiene. Mare atenţie! Episoadele depresive îţi vor crea probleme serioase. 

Dragoste – pregăteşte-te pentru o iubire memorabilă, încununată de pasiune şi romantism în cea mai mare parte a anului. 

Bani – în ansamblu, pentru tine 2013 este un an bun din punct de vedere al câştigurilor. Vei obţine bani cu uşurinţă, dar nici pierderile nu vor întârzia să apară.

Capricorn

Sănătate – stresul prelungit îţi va crea adesea, un disconfort psihic şi oboseală accentuată. Încearcă să-ţi atenuezi neliniştile interioare 

Dragoste – pentru tine, primăvara este anotimpul îndrăgostirii, flirtului, aventurii şi trăirilor intense  

Bani – tot anul te vei afla într-o continuă căutare a unor resurse financiare suplimentare. Ca urmare a unor eforturi colective susţinute, vei reuşi să le şi obţii.  

Vărsător

Sănătate – fii cu băgare de seamă, în mod special dacă eşti şofer şi porneşti la drum cu maşina. Există un mare risc să suferi accidente  

Dragoste – vei avea nenumărate ocazii să petreci clipe de neuitat alături de partenerul de viaţă, mai ales la sfârşitul primăverii – începutul verii. 

Bani – pune-ţi mintea la contribuţie şi nu lua decizii pripite pentru că ai toate şansele să intri în posesia unor câştiguri consistente într-un timp foarte scurt.

Peşti

Sănătate – grijile îţi scad vitalitatea şi imunitatea. Mergi la medic ori de câte ori e nevoie şi nu face excese 

Dragoste – se poate spune că anul 2013 îţi aduce şansa în dragoste, doar că trebuie să vii în întâmpinarea ei şi să-ţi creezi circumstanţe ca să fii fericit 

Bani – nu vei duce lipsă de bani, însă, trebuie să-i gestionezi mai bine. Ai tendinţa să cheltuieşti fără rost.