Gheorghe Hagi s-a declarat bucuros de faptul că patru jucători de la echipa sa, Viitorul Constanţa (Buzbuchi, Bălașa, Chiţu și Alibec), au fost convocaţi la naţională, precizând că menirea academiei care îi poartă numele este de a forma fotbalişti pentru prima reprezentativă. 

 Steaua București a pierdut, scor 1-2 (1-0), la Marbella, partida amicală susţinută în faţa formaţiei scoţiene Celtic Glasgow, care este calificată în optimile Ligii Campionilor.

 După ce a demisionat de la Pandurii Tg. Jiu, tehnicianul Petre Grigoraș a negat că ar avea vreo ofertă de a prelua o altă echipă, precizând că a decis să-și rezilieze contractul doar pentru binele formaţiei gorjene, fără să-și reproșeze sau să i se reproșeze ceva de conducere din punct de vedere profesional. 

  Cristian Chivu, fundașul echipei Inter Milano, ar putea fi operat din nou la piciorul drept, el resimţind în continuare dureri după ce a fost operat la un deget în urma unei fracturi, a anunţat cotidianul Corriere dello Sport.

  Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat că în cazul în care fotbalul profesionist nu va beneficia de facilităţi fiscale, societăţile care administrează cluburile din Liga I s-ar putea muta în Bulgaria, unde taxele sunt mai mici.