Berbec 21.03 – 20.04   

În săptămâna care urmează, nativii din Berbec dau dovadă de multă intuiție și au un deosebit spirit de inițiativă, mai ales în ceea ce privește domeniul profesional. Vor fi apreciați în sfârșit la justa lor valoare, iar satisfacțiile materiale nu se vor lăsa nici ele așteptate. 

Taur 21.04 – 21.05  

Pe Tauri îi așteaptă o săptămână plină de grele încercări pe plan sentimental. Orice ar face se pare că nu este suficient pentru ca relația să funcționeze. Uneori mici compromisuri sunt indicate dacă nu se dorește ajungerea la probleme și disensiuni mai mari. 

Gemeni 22.05 – 21.06  

În această săptămână Gemenii sunt favoriții zodiacului. La serviciu lucrurile par a se fi liniș­tit, financiar nu au de ce să se îngrijoreze. Urmează o săptămână bună în care vor putea obține chiar și unele câștiguri suplimentare neașteptate. 

Rac 22.06 – 22.07   

Stresul, problemele și nemulțumirile din ultima perioadă își spun cuvântul. Pentru Raci este indicat mai mult repaos, altfel problemele de sănătate nu vor întârzia să apară. Din fericire vor găsi în familie un sprijin de încredere. Atenție sporită la cheltuielile neprevăzute.  

Leu 23.07 – 22.08  

O săptămână ca oricare alta pentru nativii din Leu, cu oarece succese legate de aspectul financiar, dar de care nu prea se vor putea bucura, căci datoriile din urmă trebuie să fie și ele achitate. În dragoste le merge bine, având parte de dovezi de iubire și de apreciere. 

 Fecioară 23.08 – 21.09  

În săptămâna care urmează, Fecioarele vor avea un cuvânt foarte important de spus în domeniul carierei. Este posibil să primească o promovare, este de asemenea posibil să obțină o mărire de salariu, care presupune însă și un efort dublu. 

Balanța 22.09 – 22.10  

Pentru Balanțele născute în prima decadă a zodiei, săptămâna care urmează va fi una liniștită și indicată reflectării asupra sinelui și a dorințelor personale. Singurele neplăceri par să vină din domeniul financiar, dar cu puțină economie și chibzuință, o vor scoate la capăt.   

Scorpion  23.10 – 21.11  

Cei născuți în zodia Scorpionului vor fi prinși în multitudinea problemelor casnice administrative, dar care se compensează pe de alta parte cu echilibrul și mulțumirea din plan sentimental. O săptămână propice relaxării alături de persoana iubită.

Săgetator 22.11 – 20.12  

O săptămână mai bună decât cea precedentă îi așteaptă pe cei născuți sub semnul Săgetătorului. Financiar, lucrurile par să se redreseze, iar la serviciu, deși este posibil să aibă fie niște probleme cu șefii, fie niște probleme cu subalternii, vor fi capabili să le depășească. 

Capricorn 21.12 – 19.01 

Pentru Capricorni, săptămâna care urmează va fi una foarte benefică. Se întrevăd unele schimbări de plan în ultimul moment, atenție însă, trebuie amânată luarea unor decizii de importanță maximă într-un timp foarte scurt, există riscul să fie pripite.   

Vărsător 20.01 – 18.02 

Vărsătorii sunt nevoiți să se descurce singuri în situațiile mai puțin plăcute ce se prevăd pentru săptămâna în curs. În plan familial și sentimental, lucrurile merg destul de bine, trebuie totuși să aibă grijă să nu intre în conflicte majore cu un membru mai în vârstă al familiei.

Pești 19.02 – 20.03 

Pentru Pești, se anunță o săptămână plină de evenimente importante și în același timp foarte solicitante. La serviciu, așteptările sunt ­mari, șeful întârzie însă cu mărirea de salariu. Atenție sporită la sănătate, este posibil ca Peștii să răcească mult mai ușor.