Cel mai nou centru medical din Ilfov și-a deschis porţile, miercuri, în Ștefăneștii de Jos

Vino să te tratezi la Liberty Medical Center! Cea mai modernă unitate sanitară privată din judeţul Ilfov a fost deschisă oficial, miercuri, 16 ianuarie, în Ştefăneştii de Jos. Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov (CJI), Marian Petrache şi primarul comunei, Anghel Rababoc au tăiat panglica de inaugurare a noii clinici. La eveniment au luat parte şi vicepreşedintele CJI – Cristina Manicea, senatorul USL colegiul 1 din Ilfov – Gabriela Vrânceanu Firea, senatorul USL colegiul 2 – Nicolae Nasta, deputatul USL colegiul 3 – Thuma Hubert, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Ilfov – dr. Aurelia Isărescu, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov – dr. Dănuţ Crăciun, primarul comunei Afumaţi – Gabriel Dumănică, viceprimarul comunei Ştefăneştii de jos Marius Nicolae şi medicii de familie din Ştefăneşti, şi cei din localităţile apropiate.

Președintele CJI, Marian Petrache: “Voi sprijini primarii care vor dori să dezvolte domeniul sanitar în Ilfov”

Însuși președintele CJI și primarul comunei Ștefăneștii de Jos, Rababoc Anghel, au tă­iat panglica noului centru medical ce a fost înfiinţat după o investiţie impresionantă. “O nouă clinică ce se ridică la standarde interna­ţionale și asigură servicii de calitate bolnavilor, e binevenită în Ilfov. Liberty Medical Center este un proiect îndrăzneţ și, deși pare un paradox să urezi mult succes unei firme care împarte sănătate, profesioniștilor de aici, le doresc din suflet, să aibă rezultate excepţio­nale. Voi sprijini primarii care vor dori să dezvolte domeniul sanitar în Ilfov și sper să-i susţină și parlamentarii”, a menţionat președintele CJI, Marian Petrache, cu prilejul inaugurării clinicii. Ceremonia de deschidere a unităţii a continuat cu un slujbă religioasă. Un sobor de trei preoţi din localitate a susţinut slujba de binecuvântare a noului centru și a cadrelor medicale ce se vor îngriji, la foc continuu de sănătatea ilfovenilor aflaţi în suferinţă.

Primarul An­ghel Rababoc: “Este un proiect mai vechi pe care intenţionez să-l dezvolt” 

Ca orice gazdă bună, amabilă, edilul comunei Ștefăneștii de Jos, cel care a dat curs proiectului de înfiinţare a clinicii, a ţinut să mulţumească în stilul său caracteristic, conducerii instituţiei și consiliului local. “Felicit și mulţumesc, totodată, companiei pentru iniţiativă și dorinţa de a veni în sprijinul localnicilor. Este un proiect  mai vechi pe care intenţionez să-l dezvolt. Clinica acoperă 15 specialităţi, cabinetele fiind dotate cu echipamente de ultimă generaţie care permit investigaţii ample și precise. Am mutat medicii de familie din sediul vechi aici, în incinta noului centru utilat și dotat cu aparatură de ultimă generaţie, și ei își consultă pacienţii, conform programărilor, de câ­­teva săptămâni. Cu ajutorul medicilor și asistenţilor de aici, vom aduce actul medical la cele mai înalte standarde. Sper ca în curând să facem și un ambulatoriu în sediul vechi. Mulţumesc consiliului local pentru sprijinul acordat și dau asigurări că o să facem și alte lucruri bune, ferme, în localitate”, a spus primarul Rababoc Anghel, la deschiderea centrului. 

Senatorul USL, Gabriela Vrânceanu Firea: “E de bun augur să se deschidă o clinică unde se vrea să se facă medicină la standarde înalte”

Ca mamă și soţie ce-și iubește familia și se îngrijește de sănătatea acesteia, și de ce nu, la nevoie, ca viitor pacient al centrului, senatorul USL Gabriela Vrânceanu Firea, susţine și încurajează construcţia, modernizarea și extinderea unităţilor sanitare: “În­tr un moment în care se închid spitale, e de bun augur că se deschide o clinică privată într-un loc unde se vrea să se facă medicină la standarde înalte. Liberty Medical Center este dovada clară că există premise ca domeniul medical să se dezvolte tot mai mult în Ilfov, iar bolnavii să fie trataţi impecabil, în condiţii de lux”.  

Director medical, farm.primar Daniela Ene: “Mulţumim Primăriei că ne-a oferit șansa de a îmbunătăţi calitatea vieţii locuitorilor din Ilfov”

“Am creat o companie medicală privată, cu capital sută la sută românesc. Vom acoperi întreaga gamă de servicii medicale: consultaţii în peste 15 specialităţi medicale, ecografie, endoscopie, colonoscopie, stoma­tologie și radiologie dentară, explorări funcţionale (EKG de repaus și de efort, montare holter EKG și tensiune arterială, audiometrie, spirometrie etc.). În cadrul centrului funcţionează și un punct de recoltare analize, probele fiind prelucrate local sau în centre de renume din București. Aici se pot face ecografii de înaltă performanţă 3D, 4D, aparatul din dotarea centrului fiind cel mai performant ecograf din judeţul Ilfov. Mulţumim Primăriei, în special domnului primar Anghel Rababoc că ne-a oferit șansa de a îmbunătăţi calitatea vieţii locuitorilor din Ștefăneștii de Jos, și nu numai. Am recrutat personal medical instruit în prestigioase centre universitare din Capitală, cu rezultate excepţionale în activitate.”  

Director general, dr. Dragoş Ene (stânga) și dr. Răzvan Ene, manager colaborator (dreapta)

Director general, Dragoș Ene: “Dorim să le oferim pacienţilor noștri calitate, promptitudine, încredere”

“Misiunea noastră este de a pune tehnologia în slujba actului medical și de a ne îndeplini obiectivele de performanţă: calitate, promptitudine, încredere, cel mai bun preţ pentru cele mai bune servicii. Ne dorim să le oferim ilfovenilor servicii medicale profesionale și să le dăm încredere în sistemul sanitar. Pacienţii vor avea posibilitatea efectuării de mici intervenţii în specialităţile: chirurgie, ginecologie, dermatovenerologie, ORL, oftalmologie. Vom realiza intervenţii pentru varice, extracţii de corpi străini, hemoroizi, fisuri anale, întreruperi de sarcină. În cadrul clinicii vom putea realiza și biopsii de col uterin, diagnosticul și prevenţia infecţiilor cu HPV, chirurgia tumorilor cutanate atât benigne, cât și maligne, de tipul, papiloame, condroame, veruci. Vom trata micile urgenţe din ORL și oftalmologie. Exemplificăm doar hemoragiile nazale, otitele, flegmoane periamigdaliene, excizii de formaţiuni tumorale, cum ar fi, în cazul polipilor, electrocauterizări. În cabinetul de oftalmologie se vor realiza cu succes, intervenţii pentru extirparea tumorilor mici de la nivelul ochilor, extracţia corpilor străini, injecţii subconjunctivale etc.”, a menţionat dr. Dragoș Ene, directorul general al clinicii. 

Cum se ajunge la policlinică

Noul centru medical se află în judeţul Ilfov, comuna Ștefăneștii de Jos, pe str. Zorilor nr. 23 A. Pentru programare te poţi adresa direct reprezentanţilor unităţii medicale sunând la telefon: 031.880.62.25. Microbuzele 415, 416, 417 și 426 cu plecare din București, zonaPiaţaBucur Obor, duc la Liberty Medical Center. 

Chestorul Niculae Marinescu, șeful IPJ Ilfov: „Personalul medical, bolnavii și însoţitorii vor fi în deplină siguranţă în unitatea sanitară”

    

Director medical farm. primar Daniela Ene(dreapta)și dr. Patricia Ene,manager colaborator (stânga)

 

 

Cadrele medicale și pacienţii care se vor trata la Liberty Medical Center, vor fi în siguranţă în permanenţă. Noul șef al Inspectoratului Poliţiei Judeţului Ilfov, chestorul Niculae Marinescu, prezent la eveniment a anunţat că angajaţii instituţiei pe care o conduce vor lucra și ei la foc continuu, astfel încât, nicio persoană care intră în clinică să nu sufere vătămări. „Personalul medical, bolnavii și însoţitorii vor fi în deplină siguranţă în unitatea sanitară, poliţiștii noștri asigurând o bună supraveghere și securitate non-stop”, a afirmat șeful IPJ.

Ei conduc centrul medical 

Echipa managerială a clinicii este formată din: director general, dr. Dragoș Ene – specialist chirurgie Spitalul Floreasca, director medical – farm.primar Daniela Ene, cu licenţă QP în transmiterea electronic internaţională a reacţiilor adverse ale medicamentelor, obţinută la Londra, dr. Răzvan Ene – specialist ortopedie/traumatologie Spitalul Universitar București și dr. Patricia Ene – specialist ORL Spitalul Universitar București, ambii în calitate de colaboratori.