CS Otopeni urmează să susţină un al doilea stagiu de pregătire de 21 de zile în Antalya. Sub bagheta lui Viorel Ion se vor pregăti 25 de jucători, echipa urmând să susţină o serie de jocuri amicale. 

Portarul Mircea Oltean şi fundaşul Bogdan Dumitru au ajuns la un acord cu conducerea clubului, în timp ce goal-keeperul Dan Pânzaru a cerut o reziliere a contractului pe cale amiabilă urmând să evolueze la o echipă din Chişinău. La rândul lor, Paul Antoche şi Silviu Radu au fost direc-ţionaţi către FC Baloteşti, sub formă de împrumut. Noutăţile sunt Florin Sandu (Concordia Chiajna), Alexandru Popa (CS Tunari), Mihai Dufour (Inter Clinceni), Mihai Dobrescu (Ceahlăul) şi juniorul Marius Cocîrlă.

ACS Buftea și-a schimbat conducerea și se pare, proprietarul, frâiele clubului fiind preluate de cei care dețin marca de cafea „Fortuna” din comuna Dragomirești. Noul director sportiv va fi Marcel Abăluță, fost jucător la Farul, iar frații Karamyan vor continua, Arman urmând a fi secundul lui Vali Bădoi, rămas antrenor principal în urma întreruperii colaborării cu Giani Kiriță. Cea mai importantă achiziție este fostul stelist, Vali Badea, care a jucat în tur la Farul. Au mai sosit Dan Bucșă și Viorel Ștefan (Dinamo II), Vali Alexandru (CS Otopeni), Muscă și Tudorache (Viitorul Constanța) și se duc tratative cu Sfârlea, fost jucător la mai multe echipe de Liga 1.