Cora a lansat un program de făcut cumpărături on-line, conform unui anunţ făcut de conducerea hipermarketului. Dar şi Carrefour vine puternic din urmă, dorind să deschidă ”magazinul de pe calculator”.

Carrefour va pune la dispoziţia clienţilor şi livrarea la domiciliu a cumpărăturilor făcute, dar contra cost, pentru suma de 15 lei. Suma minimă pentru care se pot face cumpărăturile on-line este de 150 lei. Deocamdată, oferta este valabilă doar pentru Bucureşti şi împrejurimi. Comenzile pot fi lansate non stop, dar livrarea se face de luni până vineri, între orele 14 şi 22, şi sâmbătă între 10 şi 15.

În cazul Cora, cumpărăturile (doar mărfuri nealimentare şi de uz casnic), vor putea fi ridicate din parcarea magazinului, unde vor fi aduse de un angajat care a strâns de pe rafturile hipermarketului toate mărfurile cerute on-line de client. Ideea este că stimatul client va fi scutit de învârtitul câteva ore în şir prin magazin, până reuşeşte să pună în coş tot ce are trecut pe lista de cumpărături.

Metro are deasemenea un serviciu de cumpărături on-line, însă acesta este numai pentru produse de birotică, papetărie, electronice, electrocasnice, de curăţenie şi de protocol, numai pentru persoanele juridice. Plata se poate face prin card on-line, prin ordin de plată sau prin ramburs la primirea comenzii. Livrarea mărfii, care se poate face pe întreg teritoriul ţării, este gratuită pentru comenzi de peste 90 lei, iar pentru mai puţin, livrarea costă 20 lei.