Handbal. La câteva zile după ce handbalistele de la Oltchim (foto) au ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, președintele clubului, Petre Berbecaru, a spus că super-campioana României nu va muri, așa cum anticipează unii. „Un singur lucru am de spus, mare și lat: echipa de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea nu moare. Oltchim va încheia frumos sezonul, cu titlul de campioană și Cupa României. Despre jucătoare, singura de care ne-am despărţit și se știe deja oficial este Allison Pineau”, a spus Berbecaru.

TENIS. Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat că i-ar plăcea ca la turneele importante de tenis masculin să se aplice un sistem al grupelor, ca în Liga Campionilor la fotbal, care ar garanta „patru meciuri de nivel înalt pe zi”. “Indiferent dacă Federer sau Nadal joacă bine sau prost, i-am vedea în mod sigur în trei meciuri”, a subliniat Ion Ţiriac, care deţine licenţele turneelor de la București, Madrid și Dusseldorf.

Lupte. Președintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu, a declarat că în 7-10 zile se va cunoaște rezultatul probei B în cazul de dopaj al Esterei Dobre, medaliată cu argint la recentele Campionate Europene de la Tbilisi. ‘’Am răspuns că vrem să se deschidă și proba B și acum așteptăm programarea la alt laborator, la Lausanne’’, 

a declarat Pârcălabu.