Handbal. Naţionala feminină a României s-a calificat la turneul final al Campionatului Mondial 2013, după ce a eliminat reprezentativa similară a Slovaciei, în meciul retur din play-off-ul competiţiei. România a câștigat meciul de la Oradea cu scorul de 30-22 (18-14), după ce în manșa tur, în urmă cu o săptămână, se impusese cu 23-21 (12-11). România este singura țară din lume care a participat la toate ediţiile CM, cea din 2013 fiind a 21-a din istorie.

Box. Pugilistul Bogdan Juratoni a pierdut finala categoriei 75 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de box de la Minsk, el obţinând astfel medalia de argint. Juratoni a fost învins în finală de irlandezul Jason Quigley. “În finală am avut emoţii, am început mai greu și am pierdut prima repriză și cred că le-am câștigat pe celalte două. Până la urmă decizia arbitrilor a fost 2-1”, a explicat Juratoni. 

Rugby. Naţionala României a învins cu scorul de 30-20 (17-17) reprezentativa Rusiei, în primul meci al turneului IRB Nations Cup 2013, disputat pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală. Meciul s-a disputat în faţa a aproximativ 1.500 de spectatori prezenţi în tribunele stadionului Arcul de Triumf. Următorul meci al României va fi cu Argentina Jaguars.