În urma unor percheziții efectuate în județul Ilfov de polițiștii de la departamentul de investigare a fraudelor, a fost descoperită o fabrică clandestină în care se produceau condimente susceptibile de a fi fost contrafăcute. 

Totul a pornit de la unele informații obținute de  polițiștii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Ilfov, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor din cadrul D.I.P.I. Prin urmare, ei au efectuat o percheziție la locuința unei persoane, despre care se cunoștea că se ocupă cu contrafacerea de condimente. În urma descinderii polițiștilor la domiciliul numitului D.Ș, în vârstă de 37 de ani, din localitatea ilfoveană Glina, au fost descoperite 500 de kilograme de condimente, care purtau pe ambalaje însemnele unei mărci cunoscute, utilaje pentru malaxarea produselor, o presă folosită la ambalare, precum și mai multe recipiente. Ca atare, pe numele suspectului a fost întocmit  un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacere.

Totodată, a fost ridicată, în vederea expertizării, întreaga cantitate de condimente descoperite, iar utilajele au fost indisponibilizate.