Haideți să fim mai buni de Crăciun! Să alungăm tristețea de pe chipurile copiilor sărmani din Ilfov! Fie și numai pentru o zi!  

Jurnalul de Ilfov cu sprijinul Protoieriei Ilfov Nord și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Ilfov, Consiliul Județean Ilfov, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ilfov, Serviciul de Ambulanță București – Ilfov și primăriile locale, demarează campania „Crăciunul vine și pentru noi!”. Programul vizează strângerea de materiale – îmbrăcăminte, încălțăminte, cărți și jucării ce pot fi împachetate frumos și oferite drept cadou micuților fără părinți și celor care provin din familii nevoiașe. Nu este obligatoriu ca produsele să fie nou-nouțe. Pentru acești copii, orice ajutor, cât de mic, este binevenit. De ce? Pentru că în seara de 24 decembrie, moșul cel bun pune sub brad daruri frumoase tuturor copiilor și le umple sufletele cu bucurie. Însă, pentru cei 400 de micuți aflați sub protecția Direcției de Asistență Socială Ilfov, Moș Crăciun va veni cu tolba-i plină în Ajun, numai dacă îi vom acorda o mână de ajutor. 

Se primesc doar obiecte, nu bani 

Cei care doresc să facă donații pentru ajutorarea acestor îngerași, pot apela direct la reprezentanții Direcției de Asistență Socială Ilfov – telefon 021/301.82.40. Atenție! Se primesc doar obiecte, nu bani! 

Mulțumim Protoieriei Ilfov Nord pentru tot ajutorul acordat!