S-a mai stins o stea, Nae Lăzărescu!

Revelionul 2014 va fi mai sărac în momente comice. Nae Lăzărescu, îndrăgitul actor care a înfrumusețat petrecerile românilor și a stârnit hohote de râs în noaptea dintre ani, s-a stins din viață. În urma lui, au rămas valuri de tristețe, lacrimi, piese de teatru și filme precum „Grăbește-te încet”, „Șantaj”, „Căsătorie cu repetiție” care au marcat arta teatrală și cinematografică a României.

Ziua de 19 decembrie a fost zi de doliu pentru lumea artistică. Joi dimineață, actorul Nae Lăzărescu a fost găsit fără suflare în locuința lui. Comediantul avea 72 de ani, iar miercuri seară a fost spovedit și împărtășit. Trupul actorului era măcinat de multă vreme de o suferință hepatică ce-l obliga să meargă în fiecare lună la Spitalul Clinic Fundeni din Capitală, 

să-și facă investigații. În luna iulie, acesta anunțase că ar putea fi nevoit să iasă din scenă pentru o vreme, din motive de sănătate. Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941 și, aproape 50 de ani a jucat la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde l-a cunoscut pe partenerul său de scenă, Vasile Muraru. Scenetele de comedie pe care le-au realizat împreună de-a lungul timpul, au fost apreciate și adorate de mii de români. Mulți, chiar au preferat să-și petreacă Revelionul în fața micului ecran, ani la rând, râzând în hohote la momentele vesele interpretate de cei doi actori, crema comicilor de la noi. Anul acesta însă, nu va mai fi așa. Rămas bun, maestre!