•  Victoria obţinută de Steaua în meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-0, restanţă din etapa a XIV-a, a dus la distanţarea formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf în fruntea clasamentului Ligii I, la trei puncte de echipa de pe locul 2, Astra Giurgiu.
  •  Comisia de Disciplină a FRF, care judecă speţele de la Liga I la sediul LPF începând cu 1 februarie, a decis amendarea clubului Steaua cu suma 15.000 de lei, pentru incidentele de la meciul restanță cu formaţia Concordia Chiajna, scor 4-0, contând pentru etapa a III-a.
  •  România concurează cu alte 32 de ţări la organizarea CE de fotbal din 2020, iar Arena Naţională se numără printre cele 37 de stadioane înscrise de candidaţi, 16 dintre acestea având o capacitate mai mare decât arena bucureșteană de 55.000 locuri. 
  •  Cosmin Olăroiu, antrenorul clubului Al-Ahli Dubai, liderul campionatului de fotbal al Emiratelor Arabe Unite, a fost condamnat la 3 luni de închisoare cu suspendare, la Abu Dhabi, pentru afirmaţii considerate insultătoare la adresa fostului său club, Al-Ain. 
  •  Selecţionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a anunţat lotul pe care îl va deplasa la București, pentru amicalul cu România, din 5 martie, din care nu lipsesc vedete ca Lionel Messi (foto), Gonzalo Higuain, Angel Di Maria sau Sergio Aguero, dar care nu îi cuprinde pe Carlos Tevez și Esteban Cambiasso.