Handbal. Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, va întâlni formaţia suedeză Lugi HF în sferturile de finală ale Cupei EHF. Manșa tur va avea loc pe terenul campioanei României, în 19 sau 20 aprilie, iar cea retur, în deplasare, peste o săptămână. „Începe să se vadă Final Four-ul de la Berlin, am jucat deja în sala de acolo și ne dorim mult să revenim. Nu va fi însă ușor, pentru că până la urmă reprezintă Suedia, naţională care este vicecampioană olimpică. Jocul nostru ne oferă însă multă încredere“, a declarat căpitanul Laurenţiu Toma.

Rugby. International Rugby Board a anunțat că turneul IRB Nations Cup va avea loc în România, între 13 și 22 iunie, avându-le drept protagoniste pe Emerging Ireland, Rusia, Uruguay și gazda, România. Competiția se va desfășura pe parcursul a trei zile de meciuri — 13, 18 și 22 iunie — pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București, precizează Federația Română de Rugby.

Lupte. Ana Maria Pavăl (foto) a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene de lupte de la Vantaa (Finlanda), în limitele categoriei 53 kg, după ce a învins-o în meciul decisiv pe azera Patimat Bagomedova. În primul tur, Pavăl a trecut de elvețianca Nadine Tokar, în optimi a câștigat în fața austriecei Dorina Peter, în sferturile de finală a învins-o pe poloneza Katarzyna Krawczyk, dar a cedat în semifinale cu grecoaica Maria Prevolaraki, cea care avea să piardă apoi finala mare.