Steaua Bucureşti a câştigat al doilea titlu consecutiv în România. Faţă de anul trecut, acum diferenţa nu a mai fost aşa mare. Au fost doar 5 puncte faţă de Astra Giurgiu, echipă care a învins-o pe Steaua la loviturile de departajare în finala Cupei României. Cele două se vor întâlni şi la începutul sezonului următor în Supercupa României. În acest sezon steliştii au marcat în total 71 de goluri în campionat, plus altele goluri înscrise în Cupa României şi cupele europene. Aşa că au fost şi unele goluri frumoase, iar primele zece ar fi următoarele:

1. Pe primul loc în acest top se află reuşita lui Iasmin Latovlevici din partida cu rivala Dinamo Bucureşti din etapa a 4-a a Ligii 1. Potrivit celui mai bun comentariu live de fotbal fundaşul stânga al Stelei a şutat din prima de la vreo 25 de metri la o minge respinsă de apărarea dinamovistă. Mingea s-a dus sub bară fară vreo şansă pentru portarul advers.   

2. Poziţia secundă a acestui top este ocupată tot de Iasmin Latovlevici cu golul marcat în meciul cu Viitorul Constanţa din etapa a 28-a a Ligii 1. Atunci acesta a deschis scorul cu un şut cu piciorul drept de la marginea careului de 16 metri. Mingea s-a dus la colţul lung şi direct în vinclul porţii.   

3. Pe ultima poziţie a podiumului se află reuşita lui Lucian Filip din partida cu Gaz Metan Mediaş din etapa a 6-a. A fost o centrare din partea dreaptă respinsă de echipa gazdă, dar Filip a şutat din prima de la peste 20 de metri fără şanse pentru portarul advers. 

4. Locul 4 în acest top este ocupat de golul marcat de Nicuşor Stanciu în meciul cu Ceahlăul Piatra-Neamţ din etapa a 18-a a Ligii 1. Jucătorul Stelei a primit o pasă la vreo 25 de metri de poartă, a preluat puţin cam lung, însă apoi şutul său s-a dus în vinclul porţii.  

5. Pe locul 5 este reuşita lui Robert Vâlceanu din partida cu Gaz Metan Mediaş din etapa a 23-a a campionatului României. A fost meciul de debut al acestuia, dar asta nu l-a împiedicat să execute perfect o lovitură liberă de la 20 de metri în prelungirile partidei. 

6. A 6-a poziţie în acest top îi aparţine lui Cristi Tănase. Acesta a marcat un gol frumos în meciul cu CFR Cluj din etapa a 5-a a Ligii 1. Atunci mijlocaşul Stelei a intrat în careu din banda stângă, a driblat un adversar şi apoi a şutat la colţul lung fără speranţe pentru portarul advers.  

7. Golul marcat de Claudiu Keseru în etapa a 21-a a Ligii 1 este pe locul 7 în acest top. În acel meci, stelistul a marcat în poarta rivalilor de la Dinamo Bucureşti. A fost un şut din întoarcere de la marginea careului de 16 metri.  

8. Pe poziţia a 8-a se află golul înscris de Alex Chipciu împotriva Concordiei Chiajna în etapa a 20-a din campionatul României. Acesta a primit o pasă excelentă de la Lucian Sânmărtean şi apoi l-a lobat pe portarul advers. 

9. Penultima poziţie în acest top este ocupată de Nicuşor Stanciu. Acesta a trimis în vinclu dintr-o lovitură liberă de la 17 metri în meciul cu Concordia Chiajna din etapa a 20-a din campionatul României.  

10. Pe locul 10 se află tot un gol marcat de Nicuşor Stanciu, însă în partida cu Viitorul Constanţa din etapa a 11-a a Ligii 1. A fost o combinaţie frumoasă la 20-25 de metri de poartă, iar Stanciu a şutat din prima pe jos de la vreo 18 metri.