În ședința din 1 octombrie 2014, consilierii județeni l-au ales pe Ștefan Rădulescu în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov (CJI), funcție devenită vacantă după încetarea mandatului fostului vicepreședinte, Sebastian Daniel Geantă, care a demisionat pe 23 septembrie a.c.

Ștefan Rădulescu a primit 18 voturi din partea celor 19 consilieri prezenți la ședință.

Alte două proiecte de hotărâri, adoptate de consilieri, s-au referit la încetarea numirii temporare a doamnei Carmen Popescu în funcția de director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov și numirea temporară pe această funcție a lui Mihail Radu Baranga. Născut în 1969, Mihail Baranga a studiat la UNATC – Facultatea de Teatru, secția Actorie și are un master în Istoria și estetica teatrului. A interpretat numeroase roluri în teatru, cinematografie și televiziune.

19 voturi pentru, din 19 – au primit – proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanților în Consiliul de Administrație al unității de învățământ special Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă Periș în anul școlar 2014-2015, fiind propuși – Cristina Ioniță și Dumitru Vasile, și cel privind nominalizarea reprezentantului asiguraților, delegat de CJI în Adunarea Reprezenanților a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, în persoana domnului Dorin Voicu.