Oraşul Chitila a găzduit pe 16 mai etapa judeţeană a Concursului Naţional de Muzică şi sala de spectacole a Casei de Cultură „Tudor Arghezi” a fost neîncăpătoare pentru cantitatea de talent sosită în oraş. Juriul a fost alcătuit din inspectorul şcolar Vasile Bogus, profesoara pentru învăţământul primar Natalia Rotaru, profesoara de muzică Iustina Ilie de la Brănești, profesoara Gabriela Tănase, de la Şcoala gimnazială nr. 1 Bragadiru şi profesorul de educaţie muzicală, Ionel Preda de la Şcoala Gimnazială 1 din Jilava.

37 de copii înscrişi

Nefiind la prima ediţie, Concursul Naţional de Muzică, etapa judeţeană, i-a determinat pe circa 100 de copii din Căciulaţi, Buftea, Săftica, Baloteşti, Berceni, Pantelimon, Voluntari, Brăneşti, Bragadiru, Popeşti – Leordeni, Gher­măneşti şi Chitila, bineînţeles, care au venit, ca interpreţi sau ca parte a unor formaţii pentru a se întâlni cu Euterpe, muza muzicii. Iar juriul, după deliberări atente, a acordat 21 premii I, 11 premii II, 9 premii III şi o men­ţiune.

Felicitări, câştigătorilor! Urmează etapa zonală, care va avea loc pe 30 mai, la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti”, din Bucureşti. Succes!