Ești învingătoare

În fiecare, aproximativ 8.000 de românce bolnave de cancer la sân sunt supuse intervenției de extirpare a glandei mamare. Dacă te numeri printre femeile diagnosticate cu această maladie, găsești răspunsurile multor întrebări care te frământă și cele mai bune soluții pentru îmbunătățirea stării de sănătate, în mediul online. 

Accesând site-ul estioinvingatoare.ro, ai la dispoziție informații cu privire la stadiile cancerului de sân și șansele de vindecare. Totodată, vei afla și ce pași trebuie să urmezi ca să benenficiezi de o intervenție de reconstrucție mamară după operația de mastectomie, fără să o plătești. Site‑ul, care a fost lansat recent, promovează programul național de reconstrucție mamară. Anul acesta, programul facilitează accesul la intervenții gratuite pentru 800 de femei cu mastectomie. Specialiștii susțin că reconstrucția sânului cu implant siliconic este una dintre metodele reconstructive cele mai ușoare pentru pacientă.  De aceea, medicii o recomandă ori de câte ori situația locală o permite.

 

Iată și spitalele în care operațiile de reconstrucție sunt gratuite! 

 

Pacientele din Bucu­rești și din Ilfov pot face operațiile gratuit, în următoarele spitale: Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arsenie”,  Spitalul Clinic Universitar de Urgență, Spitalul de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Arsuri „Steaua”, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central, Spitalul Clinic de Urgență „Agrippa Ionescu”, Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan”, Spitalul Elias și Institutul Oncologic, din Capitală. Restul femeilor sunt operate în localitatea de domiciliu, în următoarele instituții sanitare: Spitalul Județean de Urgență Brașov, Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Spitalul Județean de Urgență Constanța, Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon” și Institutul Regional de Oncologie Iași, Spitalul Clinic Județean Oradea, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, Spitalul Clinic Județean de Urgență și Spitalul Clinic Municipal de Urgență, din Timișoara.