 Gabriela Gângoe-Simion, cea care a evaluat marca „Steaua” la 57,3 milioane de euro,  a fost reținută pentru fapte de corupție, fiind acuzată că ar fi oferit 15.000 de euro mită fostulului consilier prezidențial Răzvan Murgeanu, care a fost și el arestat în acest dosar.

 Florin Marin a fost demis de la cârma lui ACS Poli Timișoara, după ce echipa sa a ajuns pe loc retrogradabil și nu a obținut decât două puncte, în primele 3 partide din play-out.

 Petrolul are un nou antrenor, după ce Constantin Schumacher și-a anunţat demisia, antrenor al grupării ploieștene fiind numit Ionel (Jerry) Gane, în urma refuzului lui Dorinel Munteanu de a prelua echipa.

 

 După ce s-a despărțit, de comun acord, de Laszlo Balint, antrenor principal, Adrian Senin, secund și Bogdan Apostu, manager general, condu­cerea FC Clinceni a stabilit noua echipă tehnică: antrenor principal va fi Mugur Bolohan (foto), secunzi fiindu-i Valentin Bădoi și Ștefan Odoroabă, cărora li se alătură John Ene, responsabil cu pregătirea portarilor, care a făcut parte și din vechiul staff.