Ieri, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au depistat în trafic, pe DN-3, în orașul Pantelimon, pe S.G., de 32 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat.

De asemenea, ieri, polițiștii din Chitila au procedat la oprirea în trafic a lui P.D., de 39 de ani, care conducea o autoutilitară pe raza orașului Chitila, având permisul de conducere reținut.

La data de 30 ianuarie a.c., la orele 2020, polițiștii din orașul Buftea au depistat şi identificat în trafic pe G.M., de 64 de ani, din Buftea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.1A, având plăcuțele de înmatriculare expirate, autoturismul nefiind înmatriculat în circulație.

Polițiștii din Snagov au depistat ieri, în jurul orei 0216, pe M. R., de 45 ani, din comuna Ciolpani, în timp ce conducea un autoturism iar în urma controlului efectuat s-a constatat faptul că susnumitul avea o îmbibaţie alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la un spital din București, pentru recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii din Popești Leordeni l-au depistat pe I.C., de 32 de ani, din județul Călărași, în timp ce conducea pe strada Văii, din comuna Glina, un autoturism care avea numerele expirate din anul 2014 și fără a poseda permis de conducere.

În toate cazurile, pe numele șoferilor, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.