Poliția Capitalei a fost sesizată, vineri seară, că o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani s-a izbit cu mașina de una dintre porțile de acces ale Guvernului, au anunțat oficiali ai DGPMB.

Incidentul a fost înregistrat vineri, în jurul orei 21.00. La acel moment, în Piaţa Victoriei protestau aproape 100 de persoane, însă pe altă parte a carosabilului.

La fața locului au fost trimise echipe ale Brigăzii Rutiere și polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, care efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au condus la producerea evenimentului, scrie Agerpres.ro.

În urma impactului, şoferiţa nu a fost rănită. Conducătoarea auto a fost transportată la spital pentru evaluare de specialitate.

Potrivit primelor informaţii, şoferiţei i s-ar fi făcut rău la volan şi a pierdut controlul maşinii, intrând cu autoturismul într-una din porţile clădirii Executivului din Piaţa victoriei.

Traficul în Piaţa Victoriei nu a fost perturbat.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă femeia, care era singură în maşină, a intrat intenţionat în gardul Palatului Victoria sau accidental, potrivit RomaniaTV.net.

Martori la incident au declarat pentru News.ro că în jurul orei 20.40, un autoturism de culoare albă a intrat pe neaşteptate venind dinspre Şoseaua Kiseleff şi având avariile pornite, în mijlocul protestatarilor din Piaţa Victoriei. Potrivit unuia dintre protestatarii aflaţi în Piaţa Victoriei, maşina i-a evitat, după care s-a îndreptat către Guvern, intrând în plin, însă cu viteză redusă şi fără să frâneze, în poarta metalică a Guvernului.