Unul dintre cei mai importanţi factori în purificarea organismului o constituie nivelul de glucoză din sânge. Glicemia este un semnal de boală care indică nivelul glucozei în sânge şi care, la rândul ei, este responsabilă pentru energia organismului.

 

Nivelul normal de glicemie este încadrat între 70-100 mg/dl măsurat înaintea mesei. Cu cât nivelul glucozei creşte sau scade, cu atât mai mult se blochează procesul de purificare a organismului. Pentru a veni în sprijinul celor ce se confruntă cu asemenea probleme medicale, dr. Horaţiu Albu, specialist în nutriţie, a realizat un concept de detoxifere, menit să readucă glicemia la valorile normale. Acesta îmbină proprietăţile nutritive, detoxifiante, depurative şi anti-aging extrem de fiziologice ale unor sucuri bio cu acţiunea de scădere a masei corporale şi a indicelui glicemic.

Sucurile bio restabilesc echilibrul nutriţional al celulelor

„O detoxifiere pe bază de sucuri bio presate la rece din grâu verde încolţit, legume, ananas, sfeclă roşie şi morcov de grădină ajută la reechilibrarea din punct de vedere micronutriţional a celulor. În momentul în care organismul uman primeşte o cantitate mai mare de glucoză, aceasta va fi depozitată în ficat şi muşchi de unde este eliberată şi consumată mai târziu, atunci când organismul are nevoie de energie. Există foarte multe cazuri când organismul uman nu produce suficientă insulină sau produce în exces insulină dar aceasta nu acţionează normal, caz în care nivelul glicemic creşte constituindu-se prediabetul sau diabetul tip II. De obicei acestea sunt însoţite şi de o creştere a adipozităţii abdominale şi viscerale”, explică dr. Horaţiu Albu.