Berbec 21.03 – 20.04   

Activităţile intelectuale îţi vor permite să-ţi pui în valoare capacităţile. În cazul în care vei avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. La serviciu va fi mare agitaţie, dar șansa va fi de partea ta. Chiar și financiar.

Taur 21.04 – 21.05  

Ai putea cunoaște o persoană care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Dacă ești căsătorit sau te afli într-o relaţie, vei avea de lămurit ches­tiuni importante, dar până la urmă vei reuși să ajungi la un consens. Ai timp să și te relaxezi și să te bucuri de moment frumoase alături de cei dragi.

Gemeni 22.05 – 21.06  

Persoana iubită va fi mult mai sensibilă și mai suspicioasă, așa că va trebui să fii foarte atent. Orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. S-ar putea să apară și unele discuţii legate de bani. Noroc cu intervenţia unui prieten sau a unei persoane dragi care te va salva.  

Rac 22.06 – 22.07   

Chestiunile profesionale vor fi prioritare și pentru tine, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei la care lucrezi. N-ar fi exclus nici să ţi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii îţi apreciază eforturile. La finalul Săptămânii Luminate vei avea parte de o surpriză plăcută.

Leu 23.07 – 22.08  

Vei face cheltuieli peste așteptări în compania persoanei iubite. Contractul cu străinătatea te va favoriza. Ai putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă dintr-o altă ţară. Oricum, vor începe să se întrevadă soluţii de rezolvare a problemelor financiare.  

Fecioară 23.08 – 21.09  

Vei fi cufundat în probleme, dar cum șansele ca totul să se rezolve în favoarea ta sunt mari, nu ai motive să fii îngrijorat. La slujbă vei putea finaliza un proiect mai complicat, la care vei avea de colaborat cu mai mulţi colegi. Încearcă să nu te implici în discuţii contradictorii cu partenerul.

Balanță 22.09 – 22.10  

Puterea ta de concentrare atinge cote maxime așa că vei reuși să găsești soluţii până și celor mai dificile probleme. La serviciu dorești să te afirmi cu orice preţ și acest lucru îţi poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Șefii îţi apreciază propunerile și vor mai apela la sugestiile tale.   

Scorpion 23.10 – 21.11  

Deciziile pe care le vei lua în aceste zile își vor demonstra în scurt timp eficienţa. Colegii te vor susţine și acest lucru îţi va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în aceasă direcţie își vor arăta în scurt timp eficienţa.  

Săgetător 22.11 – 20.12  

Tendinţa spre impulsivitate te poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu apropiaţii. Va fi mare agitaţie în familie pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere. Până la urmă lucrurile vor ieși cum dorești.

Capricorn 21.12 – 19.01

În plan profesional vei avea mici realizări, care îţi vor demonstra că nu ai muncit degeaba. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate și ar fi bine să ţii cont de ele. În această perioadă vei avea de făcut faţă și unor activităţi de rutină care te vor cam plictisi, dar nu poţi să le ocolești.     

Vărsător 20.01 – 18.02

Activităţile sociale vor fi prioritare pentru tine în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil și nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora. Energia este sub nivelul obișnuit, așa că nu este cazul să te implici în prea multe activităţi practice.

Pești 19.02 – 20.03

Situaţia ta financiară se va îmbunătăţi, ceea ce te va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se va îndrepta în mod special interesul și energia ta. Momentele petrecute în compania celor dragi te vor încânta. E posibil ca o rudă apropiată să îţi anunţe o realizare.