Premierul Mihai Tudose a avut astăzi, o întâlnire cu primarii Capitalei. Cu acest prilej, și-a exprimat punctul de vedere cu privire la bugetarii care ocupă funcții fără să le merite pe deplin. Afirmația prim-ministrului a venit după ce ia fost adresată o întrebare care viza schimbarea lui Bogdan Stan, de la șefia Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

 

Încasările slabe la bugetul de stat l-ar putea costa funcția de conducere a ANAF-ului, pe Bogdan Stan. „Avem în vedere înlocuirea tuturor celor care nu își fac treaba, dar nu avem nimic astăzi cu ANAF. Avem o întâlnire programată cu el (Bogdan Stan, președintele ANAF — n.r.), este chemat să vedem despre ce este vorba în ograda domniei sale și să vedem în ce măsură putem implementa repede acel punct din programul de guvernare cu splitarea TVA-ului”, a spus prim-ministrul Mihai Tudose,  potrivit Agerpres.ro, la întâlnirea cu edilii care a avut loc astăzi, la Primăria Capitalei.

Bogdan Stan, șeful ANAF
Bogdan Stan, șeful ANAF

La rândul său, premierul a confirmat participarea sa la discuțiile cu președintele ANAF care se vor desfășura la Palatul Victoria.