Centrele Regionale şi Oficiile Judeţene ale Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) vor organiza în perioada imediat următoare întâlniri de lucru cu potențialii beneficiari ai Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) a anunțat Agenția printr-un comunicat de presă.

Aceste acțiuni se vor derula pentru a asigura îndrumarea necesară depunerii cererilor de finanţare pentru noile sesiuni care urmează a fi lansate pentru submăsurile 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” și 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”.

„Este o nouă inițiativă care va avea loc la nivelul tuturor structurilor noastre teritoriale și care face parte din strategia de comunicare cu potenţialii beneficiari pe care am stabilit-o la nivelul Agenției. La întâlnirile de lucru pot participa cei interesați să obțină finanțare nerambursabilă, inclusiv solicitanții care şi-au depus proiecte în sesiunile anterioare și au fost declaraţi eligibili fără finanţare”, a menționat Adrian Chesnoiu, directorul general al AFIR.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.408