@ Agenții economici care au nevoie de forță de muncă se pot înscrie la AJOFM Ilfov, pentru
Bursă, până pe 16 octombrie 2018

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print, nr. 421

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov anunță organizarea, pe 19 octombrie, a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul are loc începând cu ora 9:00, la Colegiul Economic Viilor, nr. 38, sector 5, București.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă, au astfel șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor. Evenimentul reprezintă însă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse, așa cum arătam mai sus, alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.
Pentru a veni în sprijinul agenţilor economici interesaţi să participe la acest eveniment, pe site-ul instituţiei ilfovene – www.ilfov.anofm.ro – a fost postată invitaţia adresată angajatorilor, precum şi formularul privind situaţia locurilor de muncă vacante.
Formularul completat se poate transmite la numărul de tel./fax: 021/332.37.08 sau pe adresa de e-mail: ajofm@if.anofm.ro, cu menţiunea ”pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”.
Data limită pentru depunerea ofertelor de locuri de muncă vacante este 16 octombrie, ora
12:00.