O româncă a fost arestată la Oslo, în Norvegia, după ce a ieşit dintr-un magazin cu un televizor color cu diagonala de 42 de inch (106,68 centimetri) între picioare. Poliţia a arestat-o pe femeie, însoţită de prietenul ei, după ce aceasta a ieşit împleticindu-se dintr-un magazin din capitala norvegiană, ascunzând sub fustă televizorul în valoare de peste 3.800 de euro. 

Ea a putut să care televizorul cu diagonală mare prins între pulpe până la o staţie de autobuz din apropiere. Însă un angajat al magazinului a alertat poliţia, care a arestat-o la bordul autobuzului, informează.

Femeia le-a spus poliţiştilor că are „muşchii de la picioare foarte puternici”. Furtul s-a produs în centrul comercial Elkjøp. Incidentul s-a petrecut joi, Internetul fiind plin de comentarii ale norvegienilor care afirmă că pun pariu că prietenele lor nu pot să repete „cascadoria”. Românca, căreia un norvegian i-a dat numele de „Coapse Tunet” la o emisiune a unui post de radio, are vârsta de 31 de ani şi se află în continuare în custodia poliţiei, fiind interogată cu privire la alte furturi comise în Norvegia. Acest furt este cel mai „ciudat” înregistrat în Scandinavia în ultimii zece ani, comentează Daily Mail.