Mare bucurie pentru elevii clasei I din Școala Primară nr. 1, satul Islaz, comuna Brănești! Au realizat pentru sfârșitul de an, un program artistic foarte frumos cu colinde și versuri scrise de profesor învățământ primar Adriana Enache, special pentru fiecare copil în parte! Au recitat poezii și au cântat frumos, iar Moș Crăciun le-a dăruit multe cadouri minunate.

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 482, ediția print

Datorită ­implicării, învățătoarea copiilor a ob­ținut, pe lângă darurile oferite de Primăria Brănești, și o donație ce a constat în hăinuțe noi și rechizite pentru elevi. Părinții au fost foarte încântați de serbare și au aplaudat în repetate rânduri! La serbarea celor mici au venit mulți oameni din sat, care au urmărit cu lacrimi în ochi și și-au amintit de propria copilărie. Au mărturisit că își doresc să o țină Dumnezeu sănătoasă pe învățătoarea lor și să rămână cât mai mult timp în școala din sat.

În loc de concluzie: serbarea este și un mijloc de evaluare a activității școlare! Încă de la cea mai fragedă vârstă se consideră că ceea ce înregistrează și acumulează copilul este decisiv pentru evoluția sa intelectuală și estetică de mai târziu și nici un fel de aptitudini, indiferent de domeniu, nu se pot forma și dezvolta decât prin activitate, acțiune și exerciții!