Vă puteți imagina sărbătorile copiilor fără faimosul Moș Crăciun? Nu. Cei mici se bucură cu adevărat de magia creată în jurul bătrânelului cu barba albă care le lasă daruri frumoase la brad, chiar și în vremuri de restriște. Și știți de ce? Pentru că farmecul lui Moș Crăciun nu dispare nici măcar în pandemie. De aceea, echipa Edulier caută oameni cu suflet mare, alături de care să împlinească dorințele a mii de copii sărmani pe care să-i ajute să intre în spiritul sărbătorilor cu bucurie și voie bună.       

 

Articol pubicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 579, ediția print

 

“Dragi prieteni spiriduși-povestitori ai faptelor bune ale asociației Edulier, 
Astăzi este ziua picăturilor de bine pentru copiii din familii nevoiașe din mediul rural!  
Pe noi, echipa Edulier, ne găsești în freamătul campaniei noastre de Crăciun – Punga Albă cu Vise.
Vă mulțumim că sunteți alături de noi și anul acesta. Am ajuns împreună la ediția cu numărul șase. În acești șase ani am dăruit vise pentru 6.000 de copilași din satele noastre, în șase județe – Ilfov, Dâmbovița, Giurgiu, Botoșani, Teleorman și municipiul București. An de an, familii și companii s-au alăturat demersurilor asociației Edulier (www.edulier.ro) pentru a duce bucuria Crăciunului copiilor din satele unde a ajuns internetul, însă nu și asfaltul.
Moș Crăciun trebuie să ajungă la 1.000 de copii, cu vârste între 4 și 16 ani, anul acesta“, spun reprezentanții Edulier. 

Și tu poți fi spiridușul campaniei. Iată ce trebuie să faci! 

Pasul 1: 

Înscrie-te ca spiriduș în campania Punga Albă cu Vise, până la 15 decembrie 2021, aici http://bit.ly/2ALZbo8.

Spune-le și prietenilor tăi despre asta! Dă share în social media acestui eveniment cu hashtags: #PungaAlbăcuVise  #haisafacembine #picaturidebine
https://fb.me/e/4EjVc5dSd.
Pasul 2:

 Dacă alegi să  ajuți cu donații în bani, cadoul unui micuț este cam 65 de lei. 300 de lei este masa de Crăciun pentru o întreagă familie. Donațiile merg în contul Asociației EDULIER, CIF 22580154, RO85BACX0000001000188000, deschis la UNICREDIT Bank, sucursala Magheru, cu men­ți­unea Punga Alba cu Vise. 

Dacă alegi să ajuți cu o Pungă Albă, umple-o cu vise pentru un băiețel sau o fetiță: o jucărie nouă, ceva dulce și bun, fructe, șosete groase de iarnă, pijama călduroasă, căciulă și mănuși de iarnă, un cozonac, o conservă, un compot, un bon de masă. Sună apoi la cei de la asociația Edulier și faceți transferul. Pe reprezentanții asociației îi găsești mereu la edulier.corbeanca@gmail.com sau la numărul de telefon 073370403.

 Pentru companii, Ziua Bunătății poate însemna:

 Să  sponsorizeze cu 20% din impozitul pe profit, un mecanism care  aduce resurse de fapte bune fără nici un cost.
Scrie la  emailul asociației și cere un Contract de Sponsorizare. Se semnează și gata! E atât de simplu.
Toate demersurile sunt utile pentru a ajunge la data de 20 decembrie cu toate cele 1.000 de daruri pregătite.  

Dacă vrei să  ajuți în alt mod, contactează reprezentanții asociației la edulier.corbeanca@gmail.com sau sunând la 0733370403.