Expoziție de felicitări cu vânzare

Pe 8 decembrie, de la ora 17.00, la Galeria Rotenberg-Uzunov, Asociația Culturală pentru Sprijinirea Artelor Frumoase (ASAF) și Asociația Aripi Spre Viață au lansat campania umanitară #strangemunmilion, punând în vânzare felicitări de Crăciun tipărite cu 30 de ani în urmă de Gheorghe Voicu, unul dintre cei mai buni fotografi și autori de albume de artă din România, oferite cauzei de către soția regretatului ilustrator.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 579

Scopul campaniei este strângerea sumelor necesare achiziționării aparatelor de ventilație la domiciliu, pentru plata chiriilor celor deja existente și a consumabilelor specifice pentru anul 2022.

Expoziția de felicitări cu vânzare poartă numele ”Respiră iubire”, iar invitatul special al evenimentul de săptămâna trecută, care continuă de fapt o serie de proiecte umanitare, începută anul trecut cu ”Arta dă Speranță”, a fost actrița Rodica Mandache. Decorul în care s-a desfășurat lansarea campaniei a fost unul de basm, scenografia fiind semnată de Adrian Damian.

Fără aceste aparate, copiii ar avea nevoie de o spitalizare permanentă, fapt ce i-ar scoate din mediul familial, atât de necesar mai ales în acestă perioadă grea. Felicitările pot fi achiziționate de la sediul Galeriei Rotenberg-Uzunov, Str. Constantin Esarcu 1-3, sector 1, București, până pe 23 decembrie 2021, dar și online de pe site-ul www.rotenberguzunov.ro

”Din 2018 și până în prezent, Asociația Aripi Spre Viață a oferit susținere financiară în valoare de 450.000 de lei, pentru opt copii aflați în evidența secției de pediatrie respiratorie a Spitalului Clinic de Urgență ”M. S. Curie” și diagnosticați cu afecțiuni grave. Acești copii sunt dependenți de aparate de respirat și au nevoie de ajutorul nostru. Împreună putem salva copiii cu grave afecțiuni respiratorii. Sunt sigură că vom reuși să le fim în continuare alături acestor copii”, ne-a spus Nicoleta Stoenescu, președintele Asociației Aripi Spre Viață.

Cum puteți dona bani pentru campanie

Donațiile pentru această campanie pot fi trimise în conturile deschise în lei:

Asociația Aripi Spre Viață:

IBAN RO 88RNCB 0521114607820001

www.facebook.com/aripispreviata

Instagram: @aripispreviata

www.aripispreviata.ro

Asociația Culturală pentru Sprijinirea Artelor Frumoase (ASAF):

IBAN RO97BTLRONCSOC556149301