A apărut nr. 343 al Jurnalului de Ilfov.

Puteți citi aici despre declarația președintelui Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, în legătură cu viitorul Regiunii București – Ilfov, despre o conducere unică a acesteia și despre absorbția fondurilor europene la nivelul județului și Capitalei.

Puteți afla, de asemenea, mai multe informații legate de campania de informare a Centrului Județean APIA sau despre școala campionilor naționali Karateka, din Periș.

Numai în Jurnalul de Ilfov puteți citi, pe larg, despre protestul cetățenilor afectați de traficul rutier din zona Șoselei Berceni – Apăratorii Patriei, despre solicitările acestora – pentru rezolvarea problemelor, dar și despre soluțiile discutate cu reprezentanții Consiliul Județean Ilfov, primăriilor Berceni, Popești-Leordeni și Capitalei, ai Metrorex, Poliției Rutiere Ilfov și Poliției Rutiere București.

Și, pentru că, 25 martie este zi de mare sărbătoare pentru Poliția Română, care aniversează 195 de ani, evenimentul a fost marcat, în avampremieră, pe Aeroportul Otopeni. Vezi în Jurnalul de Ilfov cine a fost VEDETA incontestabilă a ofițerilor de poliție!