Agua Germănești, Snagov
Agua Germănești, Snagov

Desigur, mulți se vor întreba CINE sau CE este AQUA?

Ei bine, este un loc încântător în care poți petrece clipe minunate, în compania familiei sau a prietenilor. Aflat în Ghermănești, comuna Snagov, în apropierea clădiri Primăriei, locul oferă condiții perfecte pentru a petrece o zi de relaxare într-o ambianță plină de farmec. AQUA pune la dispoziția celor care o vizitează nu mai puțin de 5 piscine, atât pentru adulți, cât și pentru copii, distribuite pe 3 zone.

Tot aici există și un bar unde pot gusta cocteiluri exotice cu rețete nemaivăzute, cu un aspect extravagant, cu alcool sau fără, care îi vor încânta cu siguranță pe cei care se vor ”încumeta” să le încerce aromele inedite.

Mai mult, celor cărora bălăceala în apele cristaline ale celor cinci piscine le va stimula sucurile gastrice, aflați că își pot ostoi pofta de mâncare cu preparatele tradiționale gătite „ca la mama acasă” la restaurantul din incintă. Poți mânca aici preparate din pește, carne de porc și vită, stropite cu băuturi alese, după pofta inimii.

Cei care vor să se „rumenească”, la soare, adică să se bronzeze, au la dispoziție 150 de șezlonguri, dar și 26 de baldachine, în care se pot adăposti dacă astrul zilei îi „mușcă” prea tare.

Iar cea mai bună veste pentru amatori este aceea că, din 16 august, prețul unui bilet de intrare s-a redus cu 50%. Astfel, în timpul săptămânii, de luni până vineri, prețul de intrare este de 25 de lei, în prima zonă, 30 de lei, în zona a doua și 35 de lei, în zona a treia, cu șezlong sau șezlong și baldachin incluse.

În week-end, prețurile sunt de 40, 45 și 50 de lei, în aceleași condiții ca cele de mai sus.

În aceste condiții, noi spunem că ar fi păcat să nu profitați de această ocazie și să petreceți la AQUA Ghermănești, din Snagov, momente de neuitat. Și, mai mult ca sigur, nu veți ezita să vă întoarceți aici, iar și iar…

Distracție plăcută!