Chiar dacă trăieşti dintr-un buget restrâns, un minim de efort poţi face ca să îţi asiguri starea de bine a propriului organism. Plăteşte contribuţia la Sănătate la zi, şi vei beneficia de tratamente în spital şi de medicamente compensate sau gratuite, ori de câte ori e nevoie. Dr. Aurelia Isărescu, pre-şedintele Casei de Asigurări de Sănătate Ilfov (CAS Ilfov) îţi spune ce ai de făcut ca să eviţi pericolul de a ajunge în imposibilitate de plată a cos-turilor atunci când problemele de sănătate se complică şi ţi-ar putea pune viaţa în pericol!

N-ai salariu? Încheie un contract cu CAS Ilfov

Oricât de dificilă ar fi situaţia ta financiară şi materială, e bine să închei un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov. “În acest scop, la sediul instituţiei trebuie depuse următoarele acte:

 Adeverinţă de venit pe ultimii cinci ani plus anul în curs, document eliberat de administraţiile  financiare  Ilfov (nu sunt valabile cele de la primă-rie)

 Certificat Constatator de la Registrul Comerţului situat în bulevardul Unirii  nr. 74 din Bucureşti copie carte de identitate copie după cartea de muncă din ultimii cinci ani”, spune dr. Aurelia Isărescu, preşedintele CAS Ilfov.    

Iată cum achiţi contribuţia!

Totul este foarte simplu. Mergi la administraţia financiară de pe raza domiciliului tău şi achită contribuţia la ghişeu, direct la reprezentantul institu-ţiei. “Conform ordinului nr. 617/2007 plata pentru persoanele fără venit se face la administraţiile financiare conform arondării, pe ultimele 6 luni, plus luna în curs la salariul minim în vigoare la data plăţii, calculându-se majorări de întârziere. Atenţie! Casa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Ilfov nu primeşte dosare incomplete”, explică dr. Isărescu.  

Așa ajungi la CAS Ilfov

CAS Ilfov se află pe str. Aviator Popişteanu nr. 46 ori la telefon 021/224.19.82 sau 021/224.19.83 . Cum ajungi cel mai uşor la CAS Ilfov? De la Gara de Nord, ia autobuzul 105 până la staţia bulevardul expoziţiei apoi întoarce-te până la str. Aviator Popişteanu nr. 46.  Poţi ajunge şi de la metrou de la Piaţa Victoriei cu autobuzul 300 până la staţia Aviator Popişteanu apoi te întorci până la intersecţia semaforizată şi mergi pe Strada Popişteanu înainte până se bifurcă drumul. Apoi mergi pe partea stângă până la intersecţie şi undeva pe partea dreapta e nr. 46.    

Administraţia Financiară a judeţului Ilfov

Are sediul în Bucureşti, pe strada Lucreţiu Pătrăşcanu nr.10, staţia de metrou Costin Georgian.  

Administraţia Finanţelor Publice a oraș ului Voluntari

Bucureşti, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr 10, sector 3, C.P.030507

Telefon: 021/340.16.00 sau 021/340.51.89

Administraţia Finanţelor Publice a orașului Bragadiru

Bragadiru, Şos. Alexandriei, nr. 271, judeţul Ilfov, C.P. 77025

Telefon: 021/448.13.71

Fax:  021/448.13.72

La această 

administraţie 

sunt arondate 

localităţile:

Bragadiru 

Ciorogârla 

Domneşti 

Clinceni 

Cornetu 

Măgurele 

Dărăşti 

1 Decembrie 

Copăceni 

Berceni 

Jilava 

Chiajna 

Dragomireşti 

Vidra.

La Administraţia Voluntari sunt arondate localităţile:

– Voluntari

– Popeşti Leordeni 

– Glina 

– Otopeni 

– Baloteşti 

– Snagov 

– Gruiu 

– Periş 

– Nuci 

– Ciolpani 

– Cernica 

– Brăneşti 

– Pantelimon 

– Dobroeşti 

– Afumaţi 

– Găneasa 

– Ştefăneşti 

– Tunari 

– Moara Vlăsiei 

– Grădiştea 

– Petrăchioaia 

– Dascălu

Administraţia Finanţelor Publice a orașului Buftea

Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 1, oraş Buftea, judeţul Ilfov, C.P.70000; Tel.: 021/351.56.14

La această administraţie sunt arondate localităţile:

– Buftea

– Mogoşoaia 

– Chitila 

– Corbeanca.