Duminică, 17 septembrie, atmosfera fascinantei Indii ajunge în Parcul Drumul Taberei. Poveștile sunt cele care ne vor purta în lumea prințeselor, maharajahilor și fachirilor, în lumea șerpilor dansatori și a elefanților înțelepți.

 

Iar odată ce poveștile ne-au introdus în atmosferă, vom participa apoi, fiecare, la naşterea misterului, colorând propriile mandale. Într-un final, povestea indiană va prinde viață cu ajutorul eroilor de la teatrul de păpuși.

DSC_3570

Programul călătoriei inițiatice va fi următorul:

– atelier de lectură (între 17.00 şi 18.00) – aflăm lucruri fascinante despre cultura Indiană,

– atelier de creativitate (între 18.00 şi 19.00) – colorăm mandale,

– teatru de păpuşi (de la 19.00 la 20.00) – călătorim imaginar alături de noii prieteni.

Namaste!

„Caravana Poveștilor Ediția a 2-a” este un proiect organizat de Primăria Municipiului București prin Biblioteca Metropolitană București, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și realizat în parteneriat cu Asociația BASAR şi Asociaţia Young Initiative (AYI). În sectorul 5, Caravanei Poveștilor i s-a mai alăturat un partener, Primăria Sector 5.

Biblioteca Metropolitană ste o reţea de biblioteci publice destinată tuturor! Misiunea BMB este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunității prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe https://www.bibmet.ro/şi pe pagina de facebook.