Știi care este impactul Parlamentului European (PE) în viața ta? Dacă ai între 18 și 26 de ani și o idee originală pentru a răspunde acestei întrebări, înscrie-te în concursul #YOUth Parlamentor 2.0 și poți ajunge la Bruxelles.

Creat de HotNews România, în parteneriat cu EurActiv România, în cadrul proiectul YouthParlamentor 2.0, concursul face apel la imaginația și creativitatea tinerilor și urmărește să îi implice într-o dezbatere despre rolul PE și efectele activităților sale. Scopul concursului este de a încuraja tinerii români să se informeze în privința PE și să ilustreze influența acestuia în viața lor. Aplicațiile vor conține un formular de identificare, un material original care să ilustreze relația și efectele amintite (poză, desen, caricatură, material video, infografic, animație sau eseu) și un scurt narativ de maximum 150 de cuvinte care să descrie intenția autorului.

Regulamentul concursului poate fi citit pe www.euractiv.ro, iar formularul de concurs poate fi accesat și completat la adresa www.parlamentor.ro. Termenul limită pentru transmiterea aplicațiilor este 24 martie 2017.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov nr. 342