Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) , prin Fundaţia CECCAR – Centrul de Excelență în Business și Economie, organizează la nivel de judeţ cursuri și seminarii pentru informare și instruire profesională, cu o tematică diversă.

Cursurile se adresează atât profesioniștilor contabili care deja lucrează în domeniu cât și persoanelor care doresc să se iniţieze în ţinerea contabilităţii și întocmirea declaraţiilor fiscale. Cursurile vor fi susținute de lectori formatori – cadre din mediul academic sau practicieni în piaţa serviciilor contabile.

Astfel, doritorii se pot înscrie la următoarele cursuri organizate de CECCAR la Buftea sau în București, în funcție de dorința majorității grupului de studiu, care va fi alcătuit dintr-un număr de 10-15 cursanți:

  Ţinerea contabilităţii unei entităţi economice:  registrele contabile pentru comerţ, laborator, oficiu turism, depozit, fabrică etc.; Contabilitate financiară practică : primii pași de la Nota contabilă la Balanţa de verificare contabilă; Contabilitate în construcţii; Fonduri europene – Contabilitate, promovare și absorbţie; Achiziţii publice-Legislație, control și contabilitate; TVA – Impozit pe profit: calcul, deconturi, Declaraţii, spețe etc.; Consolidare conturi, pregătirea elaborării Situaţiilor Financiare Anuale; Organizarea și ţinerea contabilităţii în agricultură și activităţi agroindustriale; Preţuri de transfer. Ordinul președintelui ANAF Nr 442/2016;

 

Informații utile

Seminariile se vor desfășura pe parcursul a 4 ore și sunt interactive, iar taxa este de 200 lei;

Cursurile de gradul I se desfășoară pe parcursul a 12 ore și costă 300 lei;

Cursurile de gradul II cuprind de 28 de ore și costă 400 lei.

Plata contravalorii seminariilor/cursurilor se face în numerar sau prin virament, în contul Raiffeisen Bank Agenţia Buftea nr. RO76 RZBR 0000 0600 1838 3241.

Pe oricare modul se pot organiza atât seminarii cât și cursuri. Seminarul/cursul începe la 15 zile de la data completării numărului necesar. La cererea cursantului se poate elibera și un „Certificat de participare”.

Înscrieri se pot face la adresa de e-mail: ceccarilfov@ceccarilfov.ro sau telefon: 0723.361.482.